Στοίχημα: Επιλογές από Europa League και Euroleague!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (02/10) παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος. Το Europa League είναι αυτό που κλέβει την παράσταση στο ποδόσφαιρο. Φυσικά, μας προσφέρει και στοιχηματικές επιλογές. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την Euroleague στο μπάσκετ. Η μεγάλη διοργάνωση ξεκινάει σήμερα και το ματς του Παναθηναϊκού μας απασχολεί. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Sportingbet. Ας δούμε τα παιχνίδια μας!

Πολλά γκολ στην Πορτογαλία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος της ημέρας από το Europa League και το Μπράγκα – Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η αναμέτρηση γίνεται στα πλαίσια του 11ου ομίλου της διοργάνωσης.

Η Μπράγκα μπήκε με το δεξί στο Europa League, παίρνοντας μεγάλη νίκη επί της Γουλβς. Οι Πορτογάλοι ταξίδεψαν στην Αγγλία, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και κέρδισαν 0-1. Έτσι, έκαναν σημαντικό βήμα. Γενικά πάντως, είναι μια ομάδα που δίνει βάση στην επίθεση. Έχει έφεση στο σκοράρισμα, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει μεγάλη σιγουριά.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας με τη σειρά της ξεκίνησε και αυτή με μια μεγάλη νίκη στη διοργάνωση. Υποδέχθηκε την Μπεσίκτας και τη νίκησε με 4-2. Και αυτή, αρέσκεται σε αγώνες με πολλά γκολ. Ενδεικτικά τα τελευταία 5/6 ματς που έδωσε είχαν τρία και περισσότερα τέρματα. Βρίσκει τρόπους να σκοράρει ακόμα και εκτός έδρας. Τη θυμόμαστε άλλωστε και από τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά.

Το παιχνίδι προβλέπεται θεαματικό. Αυτό δείχνει ο τρόπος παιχνιδιού και τα νούμερα των δύο ομάδων. Το Over 2.5 εντοπίζεται σε απόδοση 1.80 και αποτελεί την επιλογή μας.

Με το Over και στη Νορβηγία

Για τη δεύτερη αγωνιστική του 4ου ομίλου της διοργάνωσης, η Ρόζενμποργκ υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και έχει τις… καλύτερες προοπτικές.

Η Ρόζενμποργκ δεν έχει περιθώρια για απώλειες στον όμιλο. Την πρώτη αγωνιστική, ηττήθηκε με 1-0 από τη ΛΑΣΚ Λινζ εκτός έδρας. Συνεπώς, θα κυνηγήσει με κάθε τρόπο τη νίκη απόψε. Είναι υποχρεωμένη να βρει γκολ, και το καταφέρνει σχεδόν πάντα. Ωστόσο, πληγώνεται από τη μέτρια αμυντική της λειτουργία. Βάζει μπροστά, αλλά πίσω… μπάζει!

Η PSV από την άλλη κέρδισε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην πρεμιέρα. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, οι Ολλανδοί επικράτησαν με 3-2. Είναι πολύ ποιοτική ομάδα που πετάει… φωτιές, ειδικά μεσοεπιθετικά. Προέρχεται από το επιβλητικό 0-4 επί της Τσβόλε, ενώ είχε προηγηθεί το 3-1 επί της Γκρόνινγκεν. Η Αϊντχόφεν παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό θα επιχειρήσει και απόψε.

Το μεταξύ τους παιχνίδι έχει τους καλύτερους οιωνούς. Δύο ομάδες δυνατές επιθετικά, που έχουν τα θέματά τους στην άμυνα. Η Ρόζενμποργκ «καίγεται», η Αϊντχόφεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

«Εκρηκτικός» ο Παναθηναϊκός

Από το ποδόσφαιρο μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και την Euroleague. Η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης κάνει ποδαρικό σήμερα, με τέσσερις αναμετρήσεις. Το ματς που μας απασχολεί στοιχηματικά, είναι το Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας.

Οι «Πράσινοι» θέλουν να μπουν δυναμικά στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους. Το μόνο επίσημο παιχνίδι που έδωσαν ήταν αυτό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Εκεί, ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα με 89-68. Γενικά, οι γηπεδούχοι φέτος είναι ιδιαίτερα ικανοί στην επίθεση. Έχουν παίκτες με ταλέντο που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως ο Φριντέτ και ο Ράις. Δεν θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε πολλά ματς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ερυθρός Αστέρας έχει γίνει μια θεαματική ομάδα. Δεν δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ για την άμυνα και αυτό έχει φανεί ήδη. Στο Σούπερ Καπ, υπέστη ήττα με 82-88 από την Κόπερ. Και στα φιλικά όμως, έδειξε ότι έχει πολλούς τρόπους να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Και πολλούς όμως, για να δεχθεί και ο ίδιος πόντους.

Η έδρα και ο ενθουσιασμός της πρεμιέρας που θα επικρατεί στο ΟΑΚΑ ευνοούν τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι φαίνεται ότι θα είναι «εκρηκτικοί» στην επίθεση. Έτσι, καταλήγουμε στο Παναθηναϊκός Over 83.5 σε απόδοση 1.76.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.