Λήξη Προωθητικής ενέργειας στήριξης των βιβλιοπωλείων της πόλης – Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Ολοκληρώθηκε χθες 30 Σεπτέμβρη, η προωθητική ενέργεια τοu Εμπορικού Επιχειρηματικού συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων , στα πλαίσια στήριξης των βιβλιοπωλείων της πόλης, που ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι καταναλωτές , με τις αγορές τους άνω των 20 € από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο της πόλης, έμπαιναν στην κλήρωση για τα 3 tablet, που ήταν τα δώρα της προωθητικής ενέργειας.

Το καταναλωτικό κοινό αγκάλιασε την δράση του Συλλόγου για 2η χρονιά, καθώς δημιουργήθηκε ένα επιπλέον κίνητρο σε μικρούς και μεγάλους για να στηρίξουν με τις αγορές τους τα καταστήματα της πόλης.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού συλλόγου την 1η Οκτώβρη στις 14.00, από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Πιτσάβα Γιώργο , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους βιβλιοπώλες.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης είναι τα εξής:

1ος τυχερός λαχνός : No 2641
2ος τυχερός λαχνός : Νο 0050
3ος τυχερός λαχνός : No 2517

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ενημερωθούν από τη γραμματεία του συλλόγου για να παραλάβουν τα δώρα τους .
Σε περίπτωση μη προσέλευσης ως την Τρίτη 8 Οκτωβρίου , τα δώρα θα παραδοθούν στους αναπληρωματικούς τυχερούς λαχνούς που έχουν κληρωθεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους καταναλωτές που στήριξαν τα καταστήματα της πόλης μας για τις αγορές τους στα σχολικά είδη.