Τα βάζει με την τύ»Χ»η του ο Αχιλλέας Φαρσάλων…

Σε ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος, δύναμη και πολλές μονομαχίες ο Αχιλλέας Φαρσάλων αν και προηγήθηκε δυο φορές δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 – 2 με την ομάδα του Δαμασιακού στο γήπεδο της Βαμβακούς για την 3η αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορίας.

Έτσι τόσο ο Αχιλλέας όσο και ο Δαμασιακός πήραν τους πρώτους βαθμούς τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ρεσιτάλ ατυχίας και κακοδαιμονίας για το συγκρότημα του Αρίστου Παπαγεωργίου καθώς έγιναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού στην αναμέτρηση ενώ από το 78′ ο Αχιλλέας έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Κούμρια δεν μπόρεσε να συνεχίσει λόγω τραυματισμού, όμως είχαν συμπληρωθεί οι τέσσερις αλλαγές.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με θετικότατους οιωνούς για τον Αχιλλέα Φαρσάλων καθώς μόλις στο 5′ και έπειτα από συνεργασία των Γαγάρα, Ζιώγα και Παρθένη Λάμπρου η μπάλα έφτασε στον Παπακωνσταντίνου και αυτός με πλασέ από τα αριστερά νίκησε τον Μιγδάνη και άνοιξε το σκορ.

Στο πρώτο μέρος ο Αχιλλέας είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και απείλησε με κάποια σουτ των Τσούλη, Κούμρια και Παρθένη, ενώ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Όλα αυτά μέχρι το 45+3′ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ και γύρισμα του Ραπτοτάσιου ο Καρακάνος βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ νίκησε τον Σπύρο Παρθένη ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας είχε και πάλι τον έλεγχο στην εκκίνησή του και έχασε δυο πολύ καλές στιγμές όταν αρχικά στο 50′ ο Ζιώγας έγινε αποδέκτης της σέντρας του Κατσανάκη, όμως η εξ επαφής κεφαλιά του από κοντινή απόσταση πέρασε άουτ.

Ενώ στο 60′ ο Γαγάρας πάτησε περιοχή, έκανε και το σουτ με την μπάλα να μην βρίσκει στόχο.

Στο 75′ ο Πετράκης ο οποίος μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μιγδάνη για το 2 – 1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κούμρια σε μια κούρσα για διεκδίκηση της μπάλας ένιωσε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να συνεχίσει και έτσι ο Αχιλλέας αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και ισοφάρισαν και πάλι όταν ο Γεωργαντζάς έκανε την σέντρα και ο Καρακάνος με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 2, πετυχαίνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Σε αυτή την φάση ο Καρακάνος χτύπησε στην μύτη και αντικαταστάθηκε και αυτός λόγω τραυματισμού.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Δαμασιακός δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις με κορυφαία αυτή του 89′ όταν ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα και ο Λέτσος δεν κατάφερε να βρει την μπάλα με κεφαλιά όντας μόνος του στο ημικύκλιο της περιοχής.

Έτσι παρέμεινε το τελικό 2 – 2 και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Σπύρος Παρθένης, Αρσενόπουλος (20′ λ.τ. Γκούνης), Μπερσιάνης, Κατσανάκης, Παπακωνσταντίνου, Τλούπας, Λάμπρος Παρθένης (46′ λ.τ. Αναγνώστης), Τσούλης (60′ Βαλαβάνης), Γαγάρας (70′ λ.τ. Πετράκης), Κούμρια, Ζιώγας.

ΑΟ Δαμασιακός (Δημήτρης Μπουκουβάλας):Μιγδάνης, Καρακάνος (86′ λ.τ. Δαουλάς), Ιωαννίδης, Γεωργατζιάς, Μουσιάρης Θ., Μουσιάρης Δ. (83′ Μπαΐκάμης), Τσιάλτας (67′ Λέτσιος), Δούκας, Λούτσος, Λόλας, Ραπτοτάσιος (78′ Μπουκουβάλας).