Ήττα για την Αμπελιά στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της αγωνιστικής…

Σε ένα εντυπωσιακό ματς που διεξήχθη στο Καλοχώρι, ο Αετός Μακρυχωρίου κέρδισε με σκορ 4 – 2 τον Ολυμπιακό Αμπελιάς παρότι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 2 – 0!

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας, ο Αετός Μακρυχωρίου υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Αμπελιάς στο γήπεδο του Καλοχωρίου, εκεί όπου η κερκίδα γέμισε με φίλους του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και απόλαυσαν το παιχνίδι αυτό.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη λοιπόν το απόγευμα της Κυριακής στο Καλοχώρι και ο Αετός Μακρυχωρίου πέτυχε μία σπουδαία ανατροπή του σκορ και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης φθάνοντας τους επτά βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα της Αμπελιάς αν και είχε μία εξαιρετική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και παρέμεινε στους τρεις βαθμούς έπειτα και από τη νίκη που πέτυχε τη περασμένη αγωνιστική απέναντι στη Λάρισα 2012.

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα σημειώθηκε στο 9′ και ήταν για την Αμπελιά. Ο Κώστας Πράπας βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αετού Μακρυχωρίου, Πάρη Σταμέλο και πλάσαρε, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε κι έδιωξε τη μπάλα μακρυά από τη περιοχή του.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε πολύ καλός ρυθμός στο παιχνίδι, όμως οι φάσεις ήταν λιγοστές. Στο 37′ η Αμπελιά κέρδισε φάουλ και ο Αντώνης Γκαραλιάκος με μία όμορφη απευθείας εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων για το 0 – 1!

Ο Κωστόπουλος απείλησε στο 40ο λεπτό για τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο δεν βρήκε στόχο και η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Σωτήρη Κουκούτση.

Στο δεύτερο μέρος και στο 52ο λεπτό ο Αετός Μακρυχωρίου απείλησε με διπλή προσπάθεια. Αρχικά, ο Γιάννης Κολοβός εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και ο Σωτήρης Κουκούτσης έβγαλε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Το κόρνερ αυτό εκτέλεσε ο Νίκος Φορτομάρης και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Λάζαρος Κουμπούρας έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Δέκα λεπτά μετά, σημειώθηκε το 0 – 2 για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς και ίσως το γκολ της αγωνιστικής! Ο Αντώνης Γκαραλιάκος βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή και σούταρε, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στο βάθος της εστίας και τον μεσοεπιθετικό της Αμπελιάς να το πανηγυρίζει έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Στο 66ο λεπτό της συνάντησης ο Αετός Μακρυχωρίου μείωσε σε 1 – 2 και μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Ο Γιάννης Κολοβός έκανε το γύρισμα από τα δεξιά προς την εστία της Αμπελιάς, ο Σωτήρης Κουκούτσης δεν υπολόγισε σωστά τη πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1 – 2.

Κάπου εκεί, οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία μετά και το γκολ του Γιάννη Κολοβού και στο 70′ το ματς ήρθε στα ίσια, καθώς σημειώθηκε το 2 – 2.

Ο Κωστόπουλος έκανε μία πολύ ωραία ενέργεια και στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε τη κάθετη πάσα στον Νίκο Μάντζαρη και ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε το 2 – 2 για το συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Γιάννης Κολοβός πέτυχε και δεύτερο γκολ στον αγώνα, καθώς από το σημείο του πέναλτι κέρδισε τον Σωτήρη Κουκούτση και ο Αετός Μακρυχωρίου ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και πήρε προβάδισμα στο σκορ!

Όσο πήγαινε το ματς προς το φινάλε οι παίκτες των δύο ομάδων μόχθησαν, με τους παίκτες του Αετού Μακρυχωρίου να θέλουν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και τους ποδοσφαιριστές της Αμπελιάς να θέλουν να σημειώσουν το γκολ της ισοφάρισης.

Τελικά, ο Κατσαμάγκας με ένα πλασέ από τα δεξιά μέσα στη περιοχή των φιλοξενουμένων πέτυχε το 4 – 2 στο 90′ και αφού δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν μία σπουδαία εντός έδρας νίκη στη 3η αγωνιστική της Α’ DE-TOX Λάρισας!

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας): Σταμέλος, Μητρούσκας (51′ Γκαμπέτας), Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής, Κολοβός (80′ Γουλούλης), Μάντζαρης, Κατσαμάγκας, Μπενεχούτσος (74′ Κλούρας), Κωστόπουλος.

Ολυμπιακός Αμπελίας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Παρασκευούδης (75′ Σταθάκος), Σελήνης, Αγγέλης, Περδίκης, Ποτόσογλου, Πλιάγκας, Κορδαλής, Καλούσης, Γκαραλιάκος, Πράπας (82′ Σαλοκανάς).

Διαιτητική Τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Γκαρέλης, Τέγος Δ.

Πηγή:Arenalarissa.gr