Ήταν ανώτερη, συμβιβάστηκε με τον βαθμό…

Η Δόξα Υπέρειας είχε καθολική υπεροχή στην αναμέτρηση με τον Λαρισαικό έχασε συνολικά έξι μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, όμως εν τέλει συμβιβάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας τον οποίο και πήρε με σκορ 1 – 1 ισοφαρίζοντας την αναμέτρηση στην οποία οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν κόντρα στην ροή του αγώνα.

Αρχικά στο πρώτο μέρος οι παίκτες του κ. Πλίτση έχασαν σε πέντε λεπτά τρεις κλασσικές ευκαιρίες, όταν αρχικά ο Κουσιώρας αστόχησε δυο φορές στέλνοντας την μπάλα άουτ από θέση τετ α τετ.

Ενώ εν συνεχεία ήταν η σειρά του Κερμελίδη να μην σημαδέψει σωστά.

Στο 20′ ο Τζατζάκης πάλι από θέση τετ α τετ αστόχησε, όπως και ο Σουλτούκης στο 35′ με το πρώτο μέρος να λήγει δίχως τέρματα παρά την καθολική υπεροχή των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50′ ο Φωκαίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο των αμυντικών της Δόξας και με πλασέ νίκησε τον Σκαντζούρη και άνοιξε το σκορ κόντρα στην ροή της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι στο 57′ έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν ο Κωνσταντάς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Η Δόξα πίεσε ανέβασε στροφές και έχασε ακόμη δυο καλές στιγμές με τους Τζατζάκη και Κερμελίδη.

Εν τέλει στο 75′ ο Κερμελίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, πέτυχε το 1 – 1 το οποίο έμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης παρά την πίεση που άσκησε η Δόξα στα τελευταία λεπτά.

Έτσι η ομάδα του Φώτη Πλίτση μετράει 4 βαθμούς σε δυο αναμετρήσεις στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Φώτης Πλίτσης): Σκαντζούρης, Πρίφτης, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Τσούνι (70′ Γεωργολόπουλος), Γκατζόγιας (80′ Τσούνι), Ντόντος, Σουλτούκης (60′ Καλφόγλου), Κουσιώρας, Κερμελίδης, Τζατζάκης.