Ήττα για τον ΑΟ Ναρθακίου

Ο ΑΟ Ναρθακίου βρέθηκε πίσω στο σκορ δεχόμενος δυο τέρματα στο πρώτο μισάωρο αντέδρασε με τον Βαρελά και μείωσε όμως το τελικό 1 – 2 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης και έτσι ο Αστήρ Μελισσοχωρίου έφυγε με τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς από την έδρα του Ναρθακίου.

Από την άλλη το συγκρότημα του κ. Δημήτρη Δανιλούλη μετά από δυο αναμετρήσεις δεν έχει ακόμη βαθμό.

Στο 20′ ο Αγγελακόπουλος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πέτυχε το 0 – 2 και ταυτόχρονα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Σε αυτό το γκολ οι γηπεδούχοι είχαν «απάντηση» στο 35′ όταν ο Καραβαγγέλης έσπασε όμορφα την μπάλα για τον Βαρελά και αυτός με πλασέ μείωσε σε 1 – 2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο πολύ καλές στιγμές με σουτ τα οποία ο Ζειμπέκης έδιωξε σωτήρια, ενώ στο 85′ οι γηπεδούχοι έχασαν μια πολύ καλή στιγμή όταν ο Καραβαγγέλης εκτέλεσε το φάουλ και ο τερματοφύλακας του Μελισσοχωρίου έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας το 1 – 2 και την νίκη για την ομάδα του.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζειμπέκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Νταιάκης, Λελεντζής, Ρεντινόπουλος (80′ Καπετάνος), Καψιώχας, Βράκας, Βαρελάς, Καραβαγγέλης, Νεγιάννης (60′ Μπουλούτσος).