Έπαινοι αριστείας στους πρωτεύσαντες Φαρσαλινούς στο Κονάκι Πολυνερίου

Σε μια σεμνή και ζεστή εκδήλωση στο Κονάκι Κυζερίδη στο Πολυνέρι Φαρσάλων, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, απονεμήθηκαν οι φετινοί έπαινοι αριστείας στους τέσσερις Φαρσαλινούς πρωτεύσαντες υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αλλά και σε όλους τους μικρούς μαθητές του Πολυνερίου, ως επιβράβευση των κόπων τους. Οι έπαινοι αυτοί αποτελούν συμβολική έκφραση της βαθιάς αγάπης του καθηγητή και διπλωμάτη Δρ. Τάκη Κυζερίδη προς τη γενέτειρά του και έρχονται ως απότοκο της γόνιμης και δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ του απελθόντα Δημάρχου Φαρσάλων Άρη Καραχάλιου και του καθηγητή.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε ανήμερα των ογδοηκοστών τρίτων γενεθλίων του οικοδεσπότη, σε εκδήλωση που επιμελήθηκε η κα. Όλγα Κυζιρίδη. Χαιρετισμό απηύθυναν τόσο ο Άρης Καραχάλιος όσο και ο Τάκης Κυζερίδης που τόνισαν τα σημαντικά και πολλαπλώς ωφέλιμα, για τον Δήμο Φαρσάλων, αποτελέσματα της συνεργασίας τους. Αμφότεροι ευχαρίστησαν τη κα. Βάσω Νούλα για τον κομβικό ρόλο που διαδραμάτισε στη συνεργασία τους, αλλά και στην καθοριστική συμβολή της στην πολιτιστική αναβάθμιση επαρχίας Φαρσάλων.

Οι υποψήφιοι που βραβεύτηκαν είναι οι εξής: Κυριαζόπουλος Βασίλειος,  Μπουρότσικα Ελένη, Τζιλήρα Παρασκευή και Θλιβερού Θωμαή. Αξίζει να αναφερθεί οτι ο ίδιος πρόσθεσε οτι την συγκεκριμένη κίνηση δεν την έκανε από υποχρέωση, αλλά από ηθική ευχαρίστηση προς τους νέους του τόπου του.