Με το «δεξί» η Δόξα Υπέρειας

Δώδεκα χρόνια πέρασαν από την τελευταία παρουσία της Δόξας Υπέρειας στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία. Συνεπώς η σημερινή μέρα ήταν μέρα γιορτής συνοδευόμενη μάλιστα με το καλύτερο δώρο, αφού βρήκε την Δόξα νικήτρια με το φτωχό πλην τίμιο 1-0.

Η ομάδα του κ. Πλίτση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο άλλα λόγω της δεν κατάφερε να αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Έτσι οι προσπάθειες του Κερμελίδη στο 8′,στο 14′ και στο 21′ δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.

Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Τζατζάκη στο 33′, ύστερα από κόρνερ του Κουσιώρα.

Η ανάπαυλα του ημιχρόνου φαίνεται πως λειτούργησε ως αφύπνιση για τους ποδοσφαιριστές της Δόξας, αφού το δεύτερο ημίχρονο τους βρήκε εμφανώς αποφασιστίκους και αποτελεσματικούς.

Ο Κουσιώρας στο 46′ και στο 47′, ύστερα από πάσες του Τσούνι και του Γκατζογιά αντίστοιχα, βρέθηκε πρόσωπο με το τέρμα, εκτελώντας όμως και τις 2 φορές λίγο άουτ.

Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ της λύτρωσης για τους αετούς αφού ο Τζατζάκης ήταν εύστοχος σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Στο 63′ η Δόξα καρδιοχτύπησε στη μοναδική φορά που η Γαλήνη απείλησε, αλλά ο Σκαντζούρης κατάφερε να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Η είσοδος του Σουλτούκη όμως στο 69′ βοήθησε στη διατήρηση του έλεγχου του παιχνιδιού και στη δημιουργία ευκαιριών.

Στο 73′ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη ο Μαργαριτόπουλος με κεφαλιά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο 76′ ο Γκατζόγιας πάσαρε στον Σουλτούκη με τον τελευταίο όμως να μην βρίσκει στόχο και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Η Δόξα έφτασε κοντά στο δεύτερο τέρμα όμως η προσπάθεια του Τζατζάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουσιώρα κατέληξε στο δοκάρι.

Η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού άνηκε και πάλι στην Δόξα Υπέρειας .

Ο Σουλτουκης στο 89′ «βασάνισε» 4 αντιπάλους και βρέθηκε να σουτάρει 3 φορές, πάνω στα σώματα των αμυντικών

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Φώτης Πλίτσης): Σκαντζούρης, Παπαδόπουλος Απ. Τσούνι, Πρίφτης Δημητρίου Ντόντος, Μαργαριτόπουλος, Γκατζόγιας ( 92′ Τσιούρης Γ.), Κουσιώρας ( 69′ Σουλτούκης), Τζατζάκης ( 93′ Τσιούρης Ν.), Κερμελίδης (77′ Γεωργολόπουλος).