“Ανατρεπτικό διπλό” για τον Ατρόμητο Βαμβακούς στο ντέρμπι με τον ΑΟ Ναρθακίου

Με το «δεξί» και μάλιστα με ανατροπή ξεκίνησε την σεζόν ο Ατρόμητος Βαμβακούς ο οποίος πέτυχε διπλό ουσίας και ψυχολογίας στην έδρα του ΑΟ Ναρθακίου με σκορ 1 – 2 και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θεοδόση Τσιτσικλή και έτσι πέτυχε την νίκη στο τοπικό ντέρμπι της πρεμιέρας στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Αμφότερες οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με τον ΑΟ Ναρθακίου να είναι καλύτερος στο πρώτο μέρος και να πιέζει από την αρχή του. Με τους Βράκα και Καραβαγγέλη να είναι οι κινητήριοι μοχλοί επιθετικά οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές όταν αρχικά το πλασέ του πρώτου πέρασε λίγο άουτ στο 6′ ενώ λίγο αργότερα ο Σακελλαρίου πρόλαβε τον Καραβαγγέλη και έσωσε την εστία του.

Στο 25′ ο Βράκας πάτησε περιοχή από τα αριστερά, έσπασε στον Βαρελά και αυτός με πλασέ πέτυχε το 1 – 0. Σε αυτή την φάση ο τερματοφύλακας της Βαμβακούς τραυματίστηκε στον ώμο και αγωνίστηκε για πέντε λεπτά ακόμη με πρόβλημα κάνοντας μάλιστα δυο μεγάλες επεμβάσεις, όταν αρχικά στο 38′ ο Βράκας εκτέλεσε το φάουλ, ο Σακελλαρίου έκανε δύσκολη επέμβαση, ενώ δυο λεπτά αργότερα έδιωξε με υπερένταση το συρτό σουτ του Βαρέλα.

Σε αυτή την φάση ζήτησε αλλαγή λόγω τραυματισμού με τον Αλέξη Μακρή να στέκεται για το υπόλοιπο της αναμέτρησης κάτω από τα δοκάρια! Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το δεύτερο τέρμα όταν στο 47′ ο Βράκας έκανε το σουτ, όμως ο Μακρής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος πέτυχε μέσα σε δέκα λεπτά ολική ανατροπή, όταν αρχικά στο 50′ ο Τσιτσικλής με πλασέ πέτυχε το 1 – 1 έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση και έπειτα από πάσα του Μουτκανά, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Αζάς βρήκε τον Τσιτσικλή από τα αριστερά, αυτός γύρισε την μπάλα και ο Τσαπέπας στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του για το 1 – 2.

Στα εναπομείναντα λεπτά η αναμέτρηση είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου με τον ΑΟ Ναρθακίου να έχει τον έλεγχο του αγώνα όμως δεν κατάφερνε να σπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Βαμβακούς. Στα τελευταία λεπτά όμως οι γηπεδούχοι έχασαν δυο μεγάλες στιγμές να πετύχουν την ισοφάριση. Αρχικά στο 85′ ο Ρεντινόπουλος σούταρε δυνατά με τον Μακρή να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 90+3′ και έπειτα από αναταραχή στα καρέ του Ατρόμητου, ο Νταιάκης έπιασε το σουτ με τον Ηλία Ξυνογαλά να σώζει πάνω στην γραμμή και να παραμένει έτσι το 1 – 2 μέχρι την λήξη του αγώνα. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην Δημάρχου Ναρθακίου Δημήτρη Καπετάνου ο οποίος έφυγε από την ζωή σήμερα (22/9).

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζειμπέκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Κατσικόπουλος, Λελεντζής, Ρεντινόπουλος, Βαρελάς, Καψιώχας, Βράκας, Καραβαγγέλης, Παπαθανασίου (70′ Νταιάκης).

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου (42′ λ.τ. Μπερσιάνης), Βασιλόπουλος, Μακρής, Ξυνογαλάς Η., Βόπης Μουτκανάς, Αζάς (65′ Ξυνογαλάς Αλ.), Φλώρος, Θανόπουλος Λ. (85′ Χρόνης), Τσιτσικλής, Αρσενόπουλος (46′ Τασιόπουλος).