Διπλή μεσοεπιθετική ενίσχυση για την Νίκη Κρήνης

Μεταγραφική ενίσχυση εις διπλούν για την Νίκη Κρήνης η οποία τα βρήκε σε όλα με τον πολύπειρο επιθετικό Κώστα Φανίδη και τον μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Αλεξανδράκη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Συλλόγου:


Για τον Κώστα Φανίδη:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να, ενεργοποιήσει την βόμβα του καλοκαιριού για εμάς, καλωσορίζοντας στην Κρήνη τον 24χρονο σέντερ φορ, Κώστα Φανίδη!

Ο Κώστας αποκτήθηκε από την ομάδα της Τερψιθέας,τη φανέλα της οποίας φόρεσε και τίμησε για 5 χρόνια, από την Γ Εθνική κατηγορία,ως την τελευταία τοπική, έχοντας και 2 δανεισμούς σε Κοιλάδα και Ελευθεραί, αντίστοιχα!

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία του ΑΡΗ Λάρισας, ενώ αργότερα έφτασε κοντά στη μεταπήδησή του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού!!! Έχει ακολουθήσει από την αρχή την προετοιμασία της ομάδας, και αμέσως μπήκε στο οικογενειακό κλίμα αυτής!

Κώστα καλωσόρισες στη Νίκη Κρήνης, την υγεία σου να έχεις και θα καταφέρουμε πολλά.»

Για τον Παναγιώτη Αλεξανδράκη:

«Ο Α.Ο.Νίκη Κρήνης βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για επιστροφή στην ομάδα μας, ενός ποδοσφαιριστή που εκτός του ότι συντέλεσε τα μέγιστα στην ουσιαστική προπέρσινη άνοδο, αποδεδειγμένα πονάει και την φανέλα μας, και αυτός είναι και ο λόγος επιστροφής του!

Παναγιώτη Αλεξανδράκη καλωσόρισες σπίτι σου.

Υ.Γ: Για την επίτευξη της συμφωνίας ευχαριστούμε θερμά τον Α.Ο.Αμπελοκήπων, προηγούμενη ομάδα του ποδοσφαιριστή.»