Εντός έδρας ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, «επικίνδυνη έξοδος» για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Το Σαββατοκύριακο 21/22 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται σε δυο «δόσεις» το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορίας με τις περισσότερες αναμετρήσεις να διεξάγονται το Σάββατο 21/9, όμως έχουμε και δυο αναμετρήσεις την Κυριακή 22/9.

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς δίνει τον πρώτο στην ιστορία του εντός έδρας αγώνα στο μεγάλο πρωτάθλημα όπου και υποδέχεται το Σάββατο 21/9 και ώρα 17:00 την ομάδα της Λάρισας 2012 σε ένα παιχνίδι στο οποίοι οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί και θέλουν την νίκη ώστε να πανηγυρίσουν τους πρώτους τους βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα.

Η Αμπελιά προέρχεται από εκτός έδρας ήττα κόντρα στην ΑΕ Κιλελέρ με σκορ 2 – 1, ενώ η Λάρισα 2012 προέρχεται από ήττα με σκορ 7 – 0 κόντρα στον Φαλανιακό.

Σίγουρα κάθε αναμέτρηση έχει παγίδες και κρύβει εκπλήξεις όμως το συγκρότημα των Βαγγέλη Μπρισίμη και Θοδωρή Εμμανουήλ έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων από την άλλη την Κυριακή 22/9 ταξιδεύει στην Ελασσόνα όπου και θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΟΕ.

Ο Αχιλλεάς προέρχεται από ήττα με σκορ 1 – 2 στην έδρα του από την ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ενώ η ομάδα του ΠΟΕ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 3 – 3 στην έδρα του Σμόλικα Φαλάνης.

Δεδομένα πρόκειται για μια «επικίνδυνη έξοδο» για τον Αχιλλέα Φαρσάλων μιας και ο ΠΟΕ είναι μια από τις ομάδες που έχουν θέσει υψηλούς στόχους.

Αναλυτικά η 2η Αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ DETOX

Σάββατο 21/9 και ώρα 17:00

Δωτιέας Αγιάς – Δόξα Βλαχογιαννίου
Δαμασιακός – Σμόλικας Φαλάνης
ΑΟ Μαυροβουνίου – ΑΕ Κιλελέρ
Ολυμπιακός Αμπελιάς – Λάρισα 2012
ΠΑΟΛ Αβέρωφ – Δόξα Αργυροπουλίου
Φαλανιακός – Αετός Μακρυχωρίου

Κυριακή 22/9 και ώρα 17:00

Π.Ο.Ελασσόνας – Αχιλλέας Φαρσάλων
Αμπελωνιακός – Τύρναβος 2005