Γρηγόρης Γιασσάρης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια»

Ο προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Γρηγόρης Γιασσάρης έκανε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης των Φαρσαλινών κόντρα στο Πευκοχώρι που βρήκε νικητές τους μπλε με σκορ 73-44 και έτσι οι Φαρσαλινοί πέτυχαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

«Αρχικά να δώσουμε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια τους στον χώρο του μπάσκετ και τον αγώνα που έγινε. Αυτή η αναμέτρηση περισσότερο υπολογίζεται ως ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας καθώς κακά τα ψέματα καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει σαν στόχο το Κύπελλο. Εμείς από την πλευρά μας τις τελευταίες ημέρες έχει συμπληρωθεί το ρόστερ και είμαστε πιο γεμάτοι, πλέον ψάχνουμε μια μεταγραφική κίνηση ακόμη, ώστε να ολοκληρωθεί στο έπακρο το ρόστερ της ομάδας.

Τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια ειδικά όσοι είναι από την αρχή της προετοιμασίας και στο διάστημα που μας απομένει θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις συνεργασίες, τις σχέσεις και να δουλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για την εκκίνηση του πρωταθλήματος.» Ενώ για την αναμέτρηση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχαμε αρκετή ενέργεια, τα παιδιά είναι κουρασμένα ελέω της προετοιμασίας όμως τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Προχωράμε με δουλειά και προσήλωση ώστε να είμαστε έτοιμοι με την εκκίνηση του πρωταθλήματος.»