Ξεκινάει το “ταξίδι” για τον Α.Ο. Ναρθακίου

Με στόχο μια καλή πορεία, στην νέα κατηγορία της Α1′ ΕΠΣΛ, εφάμιλλη της περσινής επιδιώκει να έχει στο νέο πρωτάθλημα, ο Α.Ο.Ναρθακίου, ως πρωταθλητής της Β’ ΕΠΣΛ. Με νέα ισχυρή παρουσία στον πάγκο, τον Δ. Δανιλούλη θέτει νέα φιλοσοφία και βάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η προετοιμασία της ομάδος έπειτα από ένα μήνα ολοκληρώνεται και πλέον μπαίνει σε δεδομένα πρωταθλήματος μιας και την ερχόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, έχει οριστεί η σέντρα της νέας Α1′ ΕΠΣΛ. Διοίκηση και προπονητικό τιμ, δηλώνουν έτοιμοι για την νέα αυτή πρόκληση και με δουλειά και σωστή προσέγγιση, είναι πεπεισμένοι ότι θα πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν, ο τεχνικός του ΑΟ Ναρθακίου κ. Δημήτρης Δανιλούλης και οι ποδοσφαιριστές Καραβαγγέλης, Νταϊάκης και Καψιώχας.

Δημήτρης Δανιλούλης (Προπονητής): “Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, κλείνοντας ένα μήνα από την έναρξη προετοιμασίας είμαστε σε ευχάριστη θέση να πούμε ότι το υλικό, το αξιολογήσαμε και το φτάσαμε σε ένα σημείο που είναι ικανοποιητικό. Βέβαια υπάρχουν κενά ακόμη στην ομάδα τα οποία προσπαθήσουμε να τα καλύψουμε, πήραμε κάποιους παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν, αλλά μέχρι τελευταία στιγμή θα ψάχνουμε για το καλύτερο και πιστεύουμε να έχουμε καλό ξεκίνημα και ανάλογη συνέχεια. Το πρωτάθλημα της Α1’ κατηγορίας, θα είναι ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων, εμείς ως ομάδα θα προσπαθήσουμε να είμαστε ψηλά και ανταγωνιστικοί και να είμαι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας».

Γιώργος Καραβαγγέλης (Ποδοσφαιριστής): «Αγωνίζομαι για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Α.Ο. Ναρθακίου, είμαι 15 χρονών η θέση μου είναι δεξιά και αριστερά εξτρέμ, ο κόουτς μου έχει δώσει ευκαιρίες να αγωνιστώ στα φιλικά και πιστεύω θα έχω ανάλογες ευκαιρίες και στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ».

Νταϊάκης Γιώργος (Ποδοσφαιριστής): «Η ομάδα είναι πολύ δυνατή και πιστεύω θα έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και θέτω την ομάδα του Ναρθακίου σε πρωταγωνιστική τροχιά».

Λευτέρης Καψιώχας (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, φέτος πάμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ασχέτως αν πέρυσι προερχόμαστε από μία καλή πορεία, χωρίς ήττα και χωρίς προβλήματα. Φέτος πιστεύω σε μία καλή χρονιά είναι ένα σκαλοπάτι πιο δύσκολα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

ΦΙΛΙΚΟ ΝΑΘΑΚΙ – ΥΠΕΡΕΙΑ

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας των ΑΟ Ναρθακίου και Δόξα Υπέρειας οι οποίες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο γήπεδο του Ναρθακίου.

Οι γαλάζιοι ήταν αυτοί που πήραν την νίκη με σκορ 1 – 0 με τον Ηλία Βαρελά να χρίζεται σκόρερ.

Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό