Εκκίνηση εντός έδρας για Αχιλλέα Φαρσάλων, εκτός ξεκινά ο Ολυμπιακός Αμπελιάς

Την ερχόμενη Κυριακή έχει οριστεί η σέντρα στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορίας εκεί όπου η Επαρχία Φαρσάλων έχει δυο αντιπροσώπους αυτή την αγωνιστική περίοδο, καθώς τόσο ο Αχιλλέας Φαρσάλων όσο και ο Ολυμπιακός Αμπελιάς θα αγωνιστούν στην μεγάλη κατηγορία την νέα σεζόν.

Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με τον Αχιλλέα Φαρσάλων να αντιμετωπίζει εντός έδρας στο γήπεδο της Βαμβακούς την ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ ενώ ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ταξιδεύει στο Κιλελέρ ώστε να αντιμετωπίσει την ομόνυμη ομάδα.

Αμφότερες οι δυο ομάδες της Επαρχίας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, την μεταγραφική ενίσχυσή τους και είναι έτοιμες για τον “μαραθώνιο” του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορίας.

Κάλεσμα της Διοίκησης του Αχιλλέα Φαρσάλων για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι:

«Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας καλούν τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρών στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Αχιλλέα Φαρσάλων με την ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ την Κυριακή 15/9 και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Βαμβακούς και με τον δικό τους μοναδικό τρόπο να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει την νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορίας.

Η ομάδα μας την φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Βαμβακούς μιας και στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων πραγματοποιούνται εργασίες βελτιώσεως του αγωνιστικού χώρου.

ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα μας!!!»

Και φέτος θα έχει απουσία το πρωτάθλημα

Και την φετινή σεζόν θα υπάρχει απουσία ομάδος (σ.σ πέρυσι ήταν ο Κίσσαβος Συκουρίου που δεν δήλωσε συμμετοχή) μιας και η Λάρισα 2012 έχει εγκαταλείψει και δεν θα κατεβεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η 1η Αγωνιστική – (15/9, ώρα 17:00)

Δόξα Βλαχογιαννίου – Δαμασιακός

Δωτιεας Αγιάς – ΑΟ Μαυροβουνίου

ΑΕ Κιλελέρ – Ολυμπιακός Αμπελιάς

Αχιλλέας Φαρσάλων – ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Λάρισα 2012 – Φαλανιακός (0-3 α.α)

Δόξα Αργυροπουλίου – Αμπελωνιακός

Τύρναβος 2005 – Αετός Μακρυχωρίου

Σμόλικας – ΠΟ Ελλασόνας (18/9, 17:00)

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Σμόλικα Φαλάνης και ΠΟΕ ορίστηκε για τη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Φαλάνης.

Ο εν λόγω αγώνας αναβλήθηκε από τη πρεμιέρα της Α’ DE-TOX, καθώς ο σύλλογος του ΠΟΕ αγωνίζεται το Σάββατο (14/09) με τον Ασπρόπυργο για τη 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.