Ανακοινώθηκε ο διάδοχος του XR το iPhone 11

Το εξαιρετικά επιτυχημένο iPhone XR έχει πλέον το διάδοχό του υπό τη μορφή του iPhone 11. Θα συνεχίσει να έχει την ίδια οθόνη Liquid Retina 6.1 ιντσών με τον προκάτοχό του χρησιμοποιώντας LCD τεχνολογία, ενώ θα ενσωματώνει το νέο A13 Bionicchip της Apple, το οποίο υπόσχεται να είναι το ισχυρότερο chip σε smartphone.

Μεγάλη αλλαγή έρχεται στην κάμερα η οποία θα είναι πλέον διπλή. Διαθέτει μία 12MP κύρια κάμερα με f/1.8 και οπτικό σταθεροποιητή και μία ultra-wide 12MP στις 120 μοίρες. Στο software βελτιώνεται η επεξεργασία της εικόνας, εντοπίζοντας αυτόματα το αντικείμενο της φωτογραφίας και φωτίζοντάς το πιο αποτελεσματικά για μεγαλύτερη καθαρότητα και λεπτομέρειες. Το νέο iPhone θα διαθέτει και Night Mode, ενώ στο video υπάρχει υποστήριξη 4K στα 60fps με extended dynamic range και από τις δύο κάμερες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα γρήγορης καταγραφής βίντεο από το μενού της φωτογραφίας, κρατώντας απλά πατημένο το shutter button. Η εμπρόσθια κάμερα αναβαθμίζεται στα 12MP καταγράφοντας 4K video, ενώ θα υποστηρίζει και slo-mo video, κάτι που η Apple ονομάζει “slofie”.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά διαθέτει νέους χρωματισμούς με πράσινο, μωβ και κίτρινο, γυαλί και αλουμίνιο στην κατασκευή, υποστήριξη Dolby Atmos, ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για τα AirPods, ενώ στην μπαταρία το iPhone 11 βελτιώνει ακόμα περισσότερο το ήδη ικανοποιητικό iPhone XR, με μία ώρα παραπάνω χρήσης.

Στην τιμή η Apple έκανε την έκπληξη και ενώ όλοι περίμεναν το iPhone 11 στα $749 όπως ήταν και το iPhone XR, η εταιρία έριξε την τιμή η οποία θα ξεκινά από τα $699. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν την Παρασκευή και η συσκευή κυκλοφορεί στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: unboxholics.com