Τέσσερις επιτυχίες στις Πανελλαδικές εξετάσεις από την Ακαδημία Φαρσάλων

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Ακαδημίας Φαρσάλων συγχαίρει τέσσερις αθλητές της, που κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές επιλογής τους στο Πανεπιστήμιο.

Σε ανακοίνωσή τους οι ¨κιτρινόμαυροι¨ επισημαίνουν: “Εκτός από καλοί αθλητές, είναι και καλοί μαθητές. Αυτό απέδειξαν οι 4 παίκτες του συλλόγου που με τις επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις κατάφεραν να επιτύχουν την εισαγωγή τους στις σχολές που επιθυμούν με καλή σειρά και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Η ικανοποίηση και η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί τα παιδιά αυτά επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά τις αξίες (εργατικότητα, υπακοή, επιμονή, μεθοδικότητα) και τις προτεραιότητές (πρώτα το σχολείο, μετά το ποδόσφαιρο), που δίνουμε ως σύλλογος στους αθλητές μας.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Βαλαβάνης εισάγεται στην σχολή ¨Ηλεκτρολόγων Μηχανικών¨ στο πανεπιστήμιο Ξάνθης, ο Γιώργος Γκουντούλας, επίσης στην ίδια σχολή, ο Κουτσικόπουλος Χρήστος στη σχολή ¨Αστυνομίας Θεσσαλονίκης¨ και ο Σουφλέρης Θάνος στη σχολή ¨Διοίκησης Επιχειρήσεων Λάρισας¨.

Η Διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου της Ακαδημίας Φαρσάλων δίνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους τέσσερις αθλητές και στις οικογένειές τους και εύχονται υγεία και καλή πρόοδο στις σπουδές τους! Πάντα επιτυχίες και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους”!