Ήττα πριν το Αβέρωφ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων γνώρισε την ήττα με σκορ 1 – 2 στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του πριν την επίσημη έναρξη της Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορίας καθώς αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Τυρνάβου το Σάββατο στο γήπεδο της Βαμβακούς (σ.σ. αυτή θα είναι η έδρα του Αχιλλέα Φαρσάλων στο πρωτάθλημα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.)

Ο Τύρναβος άνοιξε το σκορ μόλις στο 5′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσακουρίδη από τα δεξιά με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Αχιλλέας ανέβασε στροφές προσπάθησε να πιέσει και είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Γαγάρα, Κούμρια και Γιαννολόπουλο, ενώ ο Τύρναβος στο 25′ είχε δοκάρι σε σουτ του Γανού.

Στα δοκάρια «απάντησε» ο Αχιλλέας πέντε λεπτά αργότερα όταν η προβολή του Παπακωνσταντίνου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φαρμάκα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας μπήκε πολύ καλύτερα και ισοφάρισε στο 55′ με πλασέ στην κίνηση του Ζιώγα, ενώ είχε και δυο πολύ καλές στιγμές με τους Παπακωνσταντίνου και Κούμρια να αστοχούν από πλεονεκτική θέση.

Εν τέλει ο Τύρναβος στο 80′ πέτυχε το 1 – 2 όταν μετά από λάθος συνεννόηση στα μετόπισθεν του Αχιλλέα ο Τσακουρίδης έγινε αποδέκτης συρτής πάσας προ κενής εστίας και πέτυχε το νικητήριο τέρμα.

Η Σύνθεση του Αχιλλέα Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Παπαδημητρίου, Τλούπας, Κομισόπουλος, Μπερσιάνης, Καναβός, Κατσανάκης, Παπακωνσταντίνου, Κούμρια, Γιαννολόπουλος, Γαγάρας, Ζιώγας.

Έπαιξαν και οι: Σκούφης, Τσιανάκας και Κυριαζόπουλος

Το μεγάλο κέρδος του Αχιλλέα Φαρσάλων

Η προετοιμασία του Αχιλλέα Φαρσάλων εν όψει του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ DE-TOX κατηγορίας ολοκληρώθηκε και πλέον άπαντες έχουν μπει σε ρυθμό πρωταθλήματος εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Οι Μυρμιδόνες από την περσινή σεζόν επέλεξαν να πορευτούν κατά βάση με ποδοσφαιριστές της Επαρχίας Φαρσάλων και να προσπαθήσουν να χτίσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο με παιδιά Φαρσαλινά στον πυρήνα τους.

Φέτος με τον νεαρό τεχνικό Αρίστο Παπαγεωργίου ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Αχιλλέως Φαρσάλων πολλά παιδιά από την Ακαδημία πήραν την ευκαιρία τους και φόρεσαν την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων σε φιλικά παιχνίδια και την προετοιμασία της ομάδος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στην αναμέτρηση με τον Τύρναβο στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ομάδος αγωνίστηκαν οι Μένιος Κυριαζόπουλος και Άγγελος Τσιανάκας αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις.

Επίσης στα φιλικά προετοιμασίας αγωνίστηκαν οι Σωκράτης Κατσανάκης, Βαλάντης Μαργαρίτης, Κώστας Πανάγος, Μάριος Μπαιράμι αμφότεροι από την ομάδα της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων.

Δεδομένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος του Αχιλλέα Φαρσάλων, καθώς στο ήδη υπάρχον ρόστερ το οποίο αποτελείται κατά βάση του από Φαρσαλινούς ποδοσφαιριστές, αναμένεται σε βάθος χρόνου να προστεθούν ακόμη περισσότεροι και να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια που γίνεται.