Φάρσαλα: 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων συμμετέχει στην 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών, διοργανώνοντας την αφή της φλόγας της αγάπης, στα Φάρσαλα, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, στις 11 το πρωί, στην πλατεία δημαρχείου, στο άγαλμα του Αχιλλέα.

Η συγκέντρωση των δρομέων και των μαθητών καθώς και των συμπολιτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα γίνει στην πλατεία Απιδανού, στο άγαλμα της Θέτιδας, όπου θα δοθούν μπλουζάκια στους συμμετέχοντες και η φλόγα θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. από το σημείο μέσω Θέτιδος – Δαόχου (Μύλος Ευαγγελόπουλου) – Λαμίας  – Πλατεία Δημαρχείου – Άγαλμα Αχιλλέα, με άφιξης στις 11 π.μ. και άναμμα του βωμού. Θα ακολουθήσει ομιλία της προέδρου κ. Σούλας Λούκουτου και χαιρετισμός των επισήμων. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν, νερά και χυμοί προσφοράς της εταιρείας “ΒΙΚΟΣ” και γλυκά προσφοράς του συλλόγου.

Καλούνται οι μαθητές των σχολείων και των φροντιστηρίων της πόλης μας να συμμετάσχουν στην πορεία της φλόγας της αγάπης, για την διάδοση του εθελοντισμού της ανιδιοτελούς προσφοράς αίματος για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.