Σέρρες: Ο γαμπρός αποκαλύπτει για την επίθεση σε εφοριακούς – «Η νύφη έκλαιγε και έγινε ένας χαμός»!

Eπίθεση από ιδιοκτήτη επιχείρησης και πλήθος κόσμου, κατήγγειλαν εφοριακοί στην Κερκίνη Σερρών, σε έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν σε πολυχώρο της περιοχής την ώρα που ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι.

Όπως κατήγγειλαν οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Σερρών, δέχθηκαν επίθεση από τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο προσπάθησε να τους διώξει με τη βία. Όταν δεν τα κατάφερε, φρόντισε να εξαγριώσει τον κόσμο, που περίμενε τον γαμπρό και τη νύφη.

Τι λέει ο γαμπρός για το επεισόδιο

Όταν οι καλεσμένοι πληροφορήθηκαν για την παρουσία τους η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Ο γαμπρός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το περιστατικό, τονίζοντας: «Εμείς σχεδιάζαμε ένα γάμο έναν χρόνο και σε δευτερόλεπτα χάλασαν όλα».

«Δεν είναι θέμα ιδιοκτήτη. Ο άνθρωπος προσπαθούσε να τους προστατεύσει, είναι θέμα του κόσμου. Ο κόσμος πολεμούσε να τους απωθήσει. Η γυναίκα μου έκλαιγε, την έχασα σε κάποια φάση, δεν μπορούσα να την βρω. Κόσμος έφυγε χωρίς να μας χαιρετήσει, έγινε ένας χαμός», τόνισε ο Πασχάλης Γκαϊδαντζής.

Το επεισόδιο με τους ελεγκτές στο γαμήλιο γλέντι

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Εφοριακών στις Σέρρες, Γιώργο Ναυροζίδη, οι δύο υπάλληλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ένας εξ αυτών πήγε στο νοσοκομείο και έλαβε τις πρώτες βοήθειες αφού από τα χτυπήματα είχε μώλωπες.

Οι δύο συνάδελφοι δέχθηκαν επίθεση και προπηλακίστηκαν από τον κόσμο” ανέφερε στο newsit.gr, ο κ. Ναυροζίδης αποκαλύπτοντας ότι ορισμένοι από τους ένθερμους καλεσμένους συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Επιβεβαιώνοντας όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο κ. Ναυροζίδης εξήγησε ότι οι δυο εφοριακοί πήγαν στοχευμένα στο συγκεκριμένα κατάστημα. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο ιδιοκτήτης του κέντρου πήρε το μικρόφωνο και ειδοποίησε τον κόσμο ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η εξυπηρέτηση λόγω του ελέγχου.

Με κάποιον τρόπο παρότρυνε τον κόσμο να αντιδράσει με αυτόν τρόπο” ανέφερε ο κ. Ναυροζίδης.

“Εκείνοι άρχισαν να φωνάζουν, να γιουχάρουν, να προπηλακίζουν και να φτύνουν τους συναδέλφους” συμπλήρωσε, ενώ επιβεβαίωσε ότι το πουκάμισο του ενός εφοριακού σκίστηκε. “Θα μπορούσε να καταλήξει σε σοβαρό τραυματισμό” είπε.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κέντρου στις Σέρρες

Οι δύο εφοριακοί αποχώρησαν και μετέβησαν σε αστυνομικό τμήμα όπου υπέβαλαν μήνυση για το συμβάν.

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης τελικώς συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της «βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων».

Πηγή: newsit.gr