Δόξα Υπέρειας: Έτοιμοι να ανοίξουν τα «φτερά» τους και να πετάξουν ψηλά είναι οι «μαυραετοί»

Με αμείωτους ρυθμούς στις προπονήσεις και δυνατά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με συνεχίζεται η δουλειά της Δόξας Υπέρειας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1′ ΕΠΣΛ, μιας και οι μαυραετοί θέλουν να είναι πανέτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν στην οποία και οι στόχοι είναι υψηλοί. Κύριος και βασικός στόχος, φυσικά και είναι το «χτίσιμο» μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας, που θα πρωταγωνιστήσει και φέτος, τόσο στο πρωτάθλημα της Α1′ ΕΠΣΛ, όσο και στο Κύπελλο.

Η Διοίκηση της ομάδος κράτησε όλο τον περσινό κορμό που έδωσε την άνοδο στην ομάδα από την Β στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία και ενισχύθηκε με τόσο με παίκτες από το «πάνω ράφι» όσο φυσικά και με νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με δίψα για διακρίσεις.

Τα «κλειδιά» της ομάδος άλλαξαν χέρια με τον κ. Φώτη Πλίτση να είναι πλέον ο «αρχιτέκτονας» αυτής της προσπάθειας. Όλοι στην Δόξα Υπέρειας γνωρίζουν τον τρόπο που πρέπει να δουλέψουν ώστε να πετύχουν τους στόχους τους και στις δηλώσεις τους έδειξαν έτοιμοι για την νέα αυτή πρόκληση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιάννης Παπαδόπουλος (Μέλος Διοίκησης): «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία, σε μια κατηγορία με δυναμική και πολλές ιστορικές ομάδες. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον περσινό κορμό με τον οποίο και πετύχαμε την άνοδο και παράλληλα να ενισχύσουμε την ομάδα μας με έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά και νέα παιδιά με εμπειρίες και διάθεση για διακρίσεις. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε αλλά κυρίως να ευχαριστηθούμε το ταξίδι στην κατηγορία».


Φώτης Πλίτσης (Προπονητής): «Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες. Χαίρομαι που είμαι μέλος μιας ομάδας που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και έχει όνειρα, φιλοδοξίες και μια Διοίκηση που βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να δικαιώσουμε όλοι μας τους ανθρώπους που μας πίστεψαν και να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί.»


Γιώργος Τσιούρης (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και δίχως τραυματισμούς. Όσο αφορά την δική μας ομάδα πλέον βρισκόμαστε στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Παρέμεινε όλος ο περσινός κορμός και παράλληλα έγινε ποιοτική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Στόχος μας είναι να ευχαριστηθούμε την διαδρομή δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με κανένα σωματείο εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.»

Δημήτρης Γκατζόγιας (Ποδοσφαιριστής): «Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες. Εμείς έχοντας ήδη τον περσινό κορμό και με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διψούν για διάκριση και γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Φάνης Πρίφτης (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Η ομάδα της Δόξας δείχνει ότι έχει πλάνο σωστό τρόπο λειτουργίας και εκτέλεσης, μια Διοίκηση που βρίσκεται πάντα δίπλα μας και όλα δείχνουν θετικά.

Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και να δικαιώσουμε τους ανθρώπους της ομάδος.»

Αλέξης Τζατζάκης (Ποδοσφαιριστής): «Καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε όλες οι ομάδες με υγεία σωματική και πνευματική. Όσο αφορά την ομάδα της Δόξας Υπέρειας είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα με σωστή βάση και υποδομές, μια Διοίκηση που μας στηρίζει και πολύ καλό κλίμα. Όλα είναι θετικά, πρέπει να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε και να δείξουμε σε όλους την αξία της ομάδος πετυχαίνοντας τους στόχους που θα τεθούν».