Όλα μοιρασμένα για Ατρόμητο Βαμβακούς και ΑΟ Ναρθακίου

Ατρόμητος Βαμβακούς και ΑΟ Ναρθακίου βρέθηκαν αντιμέτωποι στο γήπεδο της Βαμβακούς χθες σε φιλικό προετοιμασίας και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1.

Οι δυο ομάδες της Επαρχίας Φαρσάλων φέτος θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Α1′ ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Αυτή ήταν η πρώτη φιλική αναμέτρηση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τον Ατρόμητο Βαμβακούς, ενώ ο ΑΟ Ναρθακίου μετρά τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Οι δυο προπονητές δοκίμασαν αρκετά πράγματα και πρόσωπα, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας και είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνατότητες των ομάδων τους.

Βέβαια αμφότερες οι δυο ομάδες είχαν αρκετές ελλείψεις στο εν λόγω φιλικό παιχνίδι μιας και από το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεόπουλου έλειπαν οι Μακρής, Φλώρος, Αρσενόπουλος και Σακελλαρίου, ενώ από την ομάδα του κ. Δημήτρη Δανιλούλη απουσίαζαν οι Νταιάκης, Παπαθανασίου, Καψιώχας και Ρεντινόπουλος.

Στα της αναμέτρησης ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 3′ με όμορφο φαλτσαριστό σουτ του Βόπη έξω από την περιοχή το οποίο αιφνιδίασε τον Ζειμπέκη και κατέληξε στο δεξί «παραθυράκι» του.

O ΑΟ Ναρθακίου «απάντησε» μισή ώρα αργότερα όταν ο Νεγιάννης έπιασε το σουτ, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Μέτσε άλλαξε ελαφρώς πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι δυο ομάδες είχαν αρκετές καλές στιγμές ο μεν Ατρόμητος με τους Τασιόπουλο, Τσιτσικλή, Βόπη και Αζά, ενώ ο δε ΑΟΝ με τους Καραβαγγέλη (σ.σ. είχε και οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ μετά από μια πολύ όμορφη ατομική ενέργεια), Νεγιάννη, Μισαηλίδη και Βαρελά.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης όταν ο Βόπης εκτέλεσε πέναλτι, όμως ο Ζειμπέκης έδιωξε με τα πόδια και κράτησε το 1 – 1.