Φιλική εκτός έδρας νίκη της Αμπελιάς απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς

Σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο συλλόγων στο γήπεδο της Αγιάς, η Αμπελιά κέρδισε τον Δωτιέα με σκορ 2 – 1.

Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει τη προετοιμασία τους εδώ και αρκετές ημέρες και οι προπονητές των δύο συλλόγων είχαν την ευκαιρία να δουν τους παίκτες τους σε τι κατάσταση βρίσκονται σε ένα δυνατό φιλικό ματς.

Τόσο ο Γιάννης Βαΐτσης από πλευράς Δωτιέα όσο και το τεχνικό δίδυμο Βαγγέλη Μπρισίμη – Θοδωρή Εμμανουήλ από πλευράς Αμπελιάς δοκίμασαν αρκετά πρόσωπα στα ενενήντα λεπτά αγώνα, ενώ το τελικό σκορ ήταν υπέρ των φιλοξενουμένων.

Οι γηπεδούχοι «άνοιξαν» το σκορ στο 40ο λεπτό με τον Γιώργο Τσατσαλίδη με πλασέ ύστερα από ωραία ενέργεια που ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και τον κεντρικό αμυντικό, Σωτήρη Περδίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58′ η Αμπελιά πέτυχε την ισοφάριση του σκορ. Ο Πράπας με σουτ από θέση βολής από γύρισμα του Χρήστου Σελήνη κέρδισε τον Κωνσταντίνο Μπρέλλα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 1.

Δέκα λεπτά μετά, η Αμπελιά έπειτα από υπόδειξη του ρέφερι του φιλικού αγώνα κ. Καραθάνου κέρδισε πέναλτι. Ο Δημήτρης Πλιάγκας ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, με αυτό να μένει έως το φινάλε.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης στο γήπεδο της Αγιάς ακολούθησαν αλλαγές ποδοσφαιριστών, όπου οι τεχνικοί των δύο ομάδων θέλησαν να δοκιμάσουν πρόσωπα παικτών σε αρκετές θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Δωτιέας θα μετέχει το ερχόμενο Σάββατο (31/08) στο τουρνουά της Αγιάς, ενώ όσον αφορά την Αμπελιά, ακολουθεί το επόμενο φιλικό ματς με τον Τύρναβο την ερχόμενη Τρίτη (03/09).

Οι Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Βαΐτσης): Μπρέλλας, Γούτος Ν., Γούτος Ευάγγ., Χονδροδήμος, Γιαννουλέας, Ντακούλας, Γιώργης, Τσιρογιάννης, Μαλάκος, Καρβούνης, Τσατσαλίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσικρίκης, Κορλός, Μάντσε, Γεωργοβίτσας, Μαγιάκος, Φουκαλάς, Χαλδούπης, Παππαγιαννούλης.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Καραγιάννης, Σελήνης, Περδίκης, Αγγέλης, Καλούσης, Κορδαλής, Ζάχος, Πλιάγκας, Πράπας, Σταθάκος.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσατσαράς, Σερίφης, Δάσσιος, Μαγγόλας, Σαλοκανάς, Κιούσσης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Κοντογιάννης, Χριστόπουλος.

Πηγή:ArenaLarissa.gr