Στοίχημα: Για το 2Χ2 η Κλαμπ Μπριζ

Περιορισμένο σε αριθμό αγώνων το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, έστω και έτσι όμως υπάρχουν αναμετρήσεις με τις οποίες μπορούμε να ασχοληθούμε. Ξεχωρίζουν φυσικά τα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ και η «μάχη» του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, ενώ αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει και στα ματς Σλάβια Πράγας – Κλουζ και Κλαμπ Μπριζ – Λασκ Λινζ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betshop. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Ντουμπλάρει τις νίκες η Κλαμπ Μπριζ

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Κλαμπ Μπριζ μετά τη νίκη που σημείωσε στην Αυστρία με 1-0 επί της μαχητικής Λασκ Λινζ. Δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στους αυστριακούς, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βάνεκεν στο 10’ κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ (3-4-0), έχει πανηγυρίσει ωστόσο μόλις μια νίκη στα εννέα τελευταία εντός έδρας ματς στη διοργάνωση (1-3-5).

Δύσκολη πλέον η αποστολή της Λασκ Λινζ που θέλει να κάνει σήμερα την υπέρβαση, με τους Αυστριακούς να πραγματοποιούν φέτος την παρθενική τους εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της και τη φετινή σεζόν, είναι χαρακτηριστικό πως η ήττα από την Κλαμπ Μπριζ είναι η μοναδική στα εννέα φετινά επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (7-1-1). Εμφανίζεται δυνατή και εκτός έδρας, καθώς έχει κάνει το 6Χ6 στις τελευταίες εξόδους της. Πρόκειται για μια πιο έμπειρη ομάδα η Κλαμπ Μπριζ, θέλει διακαώς την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και περιμένουμε πως θα αξιοποιήσει σήμερα την έδρα της, αλλά και το υπέρ της 1-0. Άσσος σε απόδοση 1.80.

Με τα γκολ στην Πράγα

Δεύτερη και τελευταία πρόταση για σήμερα έρχεται από την αναμέτρηση Σλάβια Πράγας – Κλουζ, όπου θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 2.00. Μπορεί να μην έπεισε με την εικόνα της στο πρώτο ματς, η Σλάβια Πράγας κατάφερε ωστόσο να φύγει με τη νίκη από τη Ρουμανία, έχοντας πλέον το προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-0 του πρώτου ματς. Η επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το μεγάλο στοίχημα για τη Σλάβια, εκεί έπαιξε τελευταία φορά τη σεζόν 2007-2008. Μάλιστα η νίκη επί της Κλουζ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αναμετρήσεων που έτρεχε στο Τσάμπιονς Λιγκ (0-2-3). Από την άλλη η Κλουζ δικαιούταν κάτι περισσότερο από το πρώτο ματς βάσει της εικόνας της, πλήρωσε ωστόσο την αναποτελεσματικότητα της και θα κυνηγήσει σήμερα την υπέρβαση. Παραμένει αήττητη στις 8/9 τελευταίες εξόδους της στο Τσάμπιονς Λιγκ (5-3-1), ενώ δέχθηκε γκολ στα 8/9 τελευταία ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υποχρεωμένη να κυνηγήσει το γκολ η Κλουζ, θα κρατήσουμε το αμφίσκορο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.