Ξεκίνησαν οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Φαρσάλων

Την έναρξη των εγγραφών της ανακοίνωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Φαρσάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Η ακαδημία μας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών(ΔΩΡΕΑΝ) για ΑΓΟΡΙΑ και ΚΟΡΙΤΣΙΑ από 5 έως 16 χρονών την Δευτέρα 19/08 και κάθε μέρα εκτός Σ/Κ στο προπονητικό γήπεδο στην οδό βόλου έναντι 5Χ5 και στις ώρες: 18:00-20:00.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 23/08 και ώρα 20:00. Και φέτος η Ακαδημία μας έχει ως στόχο την σωστή εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά και καλλιεργώντας το ομαδικό πνεύμα στοχεύοντας σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτών με προσωπικότητα που να ανταποκρίνονται στις φυσικές,νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Εκτός από τα μυστικά του ποδοσφαίρου τα παιδιά θα διαπαιδαγωγηθούν και σε αξίες όπως :

1) Το ευ αγωνίζεσθαι.

2)Η συμμετοχή – συνεργασία.

3)Ο αυτοέλεγχος – αυτοσεβασμός

4)Η σημασία της προσπάθειας

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τις φιλοδοξίες της ακαδημίας μας και των μικρών αθλητών μας είναι το γήπεδο στην οδό Βόλου.

Η σημαντική και η διαρκής προσπάθεια για την αναβάθμιση της ακαδημίας μας προς όφελος των παιδιών μας ήταν,είναι και θα είναι ο απόλυτος και πρωταρχικός μας στόχος!

Για αυτό τον λόγο η οικογένεια της Ακαδημίας μας φέτος μεγάλωσε μιας και θα έχουμε κοντά μας τον φυσικοθεραπευτή κ. Βασίλη Κατσιαούνη ,ο οποίος θα έχει ως καθήκον την φροντίδα των αθλητών στις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες.

Τον Διατροφολόγο – Διαιτολόγο κ. Ανδρέα Αναγνωστόπουλο που με τις εξειδικευμένες γνώσεις του, θα αποτελέσει βασικό κομμάτι συμβουλής και στήριξης των νεαρών αθλητών μας επάνω στο θέμα της σωστής και υγιεινής διατροφής τους, και τον γυμναστή κ. Αχιλλέα Νώτη.

Παρακαλούνται όσοι μικροί αθλητές αλλά και αθλήτριες ενδιαφέρονται να εγγραφούν, να προσέρχονται τις προαναφερόμενες ώρες, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με τη συνοδεία των γονέων τους.

ΥΓ.: Για την εγγραφή στα τμήματα της Ακαδημίας της Αναγέννησης Φαρσάλων χρειάζεται βεβαίωση γιατρού και καρδιογράφημα.

ΥΓ2: Δωρεάν σετ αγώνα/προπόνησης και φόρμα προπόνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες στους Υπ. ακαδημίας:

Τάκης Ρόφαλης 6981132171

Κώστας Ρόφαλης 6982056399

facebook :Ακαδημία Αναγέννησης Φαρσάλων

instagram :gsa.academy

Καλή αρχή σε όλες τις ακαδημίες της πόλης μας. Σας περιμένουμε για να γεμίσουμε χαμόγελα το γήπεδο!!!