Νεκρή έγκυος από σύγκρουση τρένου με ΙΧ (εικόνες)

Τραγωδία στα Διαβατά Θεσσλονίκης, απο την σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια έγκυος, η οποία δυστυχώς απο την σύγκρουση έχασε την ζωή της.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το δυστύχημα συνέβη στις 14.00, όταν το ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της τη συνοδηγό, η οποία ήταν έγκυος στην 20η εβδομάδα, καθώς και τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα, επιβάτιδα στο ΙΧ, που ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” και μετά στο “Παπανικολάου”, όπου θα γίνει νεκροτομή. Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο “Παπανικολάου”. Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ” Στις 14:00 ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από την Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με την αμαξοστοιχία 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη. Τραυματίας ο οδηγός του ΙΧ και νεκρή η συνοδηγός”.

Πηγή εικόνων: Facebook/Δημήτρης Ορφανίδης

Πηγή: ant1news.gr