Στοίχημα: Πρώτοι πόντοι για την Τσέλσι

Διανύουμε το πρώτο πραγματικά γεμάτο Σαββατοκύριακο, καθώς υπήρξαν πρεμιέρες σε Ισπανία και Γερμανία. Την ίδια στιγμή, το ενδιαφέρον παραμένει αυξημένο σε Πρέμιερ Λιγκ και Α’ Γαλλίας, όπου η δράση συνεχίζεται με τη δεύτερη αγωνιστική. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά παιχνίδια από Αγγλία και Γαλλία, όπου θα ποντάρουμε σε Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Interwetten. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Άσσος στο Λονδίνο

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ’ την Πρέμιερ και την αναμέτρηση Τσέλσι – Λέστερ. Οι «μπλε» έκαναν πρεμιέρα με το εκτός έδρας 4-0 απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκορ που δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, ειδικά μέχρι το 60’. Η ομάδα του Λάμπαρντ είχε καλές ευκαιρίες, δοκάρι και γενικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, το 2-0 στο 65’ της έριξε πολύ την ψυχολογία και έφερε τον διασυρμό. Ακολούθησε ο τελικός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κόντρα στη Λίβερπουλ στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου η Τσέλσι πάλεψε για ακόμη μια φορά σαν ίσος προς ίσο, πήγε το ματς στην παράταση και στα πέναλτι, εκεί ηττήθηκε.

 Σήμερα υποδέχεται τη Λέστερ, η οποία έμεινε στο 0-0 την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Γουλβς, σε ματς όπου δεν έκανε καλή εμφάνιση. Λίγα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι, δημιουργικά πήρε χαμηλό βαθμό, αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν η Γουλβς. Θεωρούμε ότι η Τσέλσι θα πάρει επιτέλους αυτό που αξίζει, σήμερα παίζει εντός έδρας, έχει καλή παράδοση κόντρα στη Λέστερ. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.75.

Πάει ψηλά το σκορ για Ρεν και Παρί

 Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν για την δεύτερη αγωνιστική της Α’ Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι πέρασαν με 0-1 απ’ την έδρα της Μονπελιέ την περασμένη εβδομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν άξιζαν να κερδίσουν. Ο αντίπαλος είχε καλύτερες ευκαιρίες, σημάδεψε το δοκάρι και είχε χαμένο πέναλτι, χρειάστηκε αρκετή δόση τύχης για να έρθει αυτή η επικράτηση.

Απ’ την άλλη, η Παρί Σεν Ζερμέν δε συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα –όπως αναμενόταν- κόντρα στη Νιμ εντός έδρας. Είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής, έβγαζε τη μία φάση μετά την άλλη, σκόραρε τρεις φορές και θα μπορούσε να έχει σημειώσει τουλάχιστον άλλα τόσα τέρματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια της με τη Ρεν συνήθως είναι υψηλού ρυθμού και πηγαίνουν συχνά σε μεγάλα σκορ, θεωρούμε ότι αυτό θα συμβεί και σήμερα. Επιλέγουμε Over 3.5 σε απόδοση 2.15.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.