«Αγγλικό» σκορ στην Αμπελία

Στο πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες της Επαρχίας Φαρσάλων οι οποίες την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στην Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορία καθώς Αχιλλέας Φαρσάλων και Ολυμπιακός Αμπελιάς αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Αμπελιάς με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο, μοίρασαν απλόχερο θέαμα στον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο και η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τον Αχιλλέα νικητή με σκορ 2 – 3.

Τόσο ο κ. Αρίστος Παπαγεωργίου, όσο και το τεχνικό δίδυμο των κ.κ. Μπρισίμη και Εμμανουήλ είχαν ευκαιρίες να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχηματισμούς, να πειραματιστούν και να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους σε ρυθμό αγώνα.


Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ξεκίνησε με τους Κουκούτση, Καραγιάννη, Σκόμπα, Δάσιο, Αγγέλη, Γεωργούλα, Κιούση, Σερίφη, Ζάχο, Γκαραλιάκο και Σαλοκάνα, ενώ ο Αχιλλέας είχε στο βασικό του σχήμα τους Παπαδημητρίου, Καναβό, Μπερσιάνη, Κατσανάκη, Παπακωνσταντίνου, Κομισόπουλο, Γιαννολόπουλο, Βαλαβάνη, Αναγνώστη, Κούμρια και Πετράκη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Αμπελιά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι πιο ενεργητική, όμως το πρώτο τέταρτο κύλησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη στιγμή για τις δυο ομάδες. Στο 20′ ο Αχιλλέας έχασε την πρώτη του καλή στιγμή, όταν μετά από κάθετη πάσα του Βαλαβάνη ο Κούμρια βρέθηκε απέναντι από τον Κουκούτση με τον τερματοφύλακα της Αμπελιάς να τον σταματάει.


Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιαννολόπουλος έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, την κατάλληλη στιγμή και προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα «έσπασε» στον Παπακωνσταντίνου και αυτός με κοντινό πλάσε πέτυχε το 0 – 1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μια πολύ καλή στιγμή πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Γκαραλιάκος έκανε την κούρσα πλάσαρε πριν την έξοδο του Παπαδημητρίου με τον Καναβό να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Στο 30′ ο Αχιλλέας πέτυχε με πανομοιότυπο τρόπο και δεύτερο τέρμα, όταν ο Γιαννολόπουλος και πάλι έκανε ατομική ενέργεια, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Πετράκη και αυτός πέτυχε από κοντά το 0 – 2.

Στο 40′ ο Μάνος Πετράκης με όμορφο τελείωμα πέτυχε το 0 – 3 σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Αμπελιάς μπήκε πολύ καλύτερα και πίεσε από την αρχή η είσοδος των Πλιάγκα, Πράπα και Σταθάκου μεσοεπιθετικά έδωσε ταχύτητα και κίνηση στους ερυθρόλευκους και στο 50′ μείωσαν όταν ο Πλιάγκας με όμορφη κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Γκαραλιάκο αυτός «έσπασε» στο ύψος του πέναλτι και ο Σταθάκος με κοντινό σουτ νίκησε τον Σκουφή και μείωσε σε 1 – 3. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πλιάγκας έκανε κάθετη στην «καρδιά» της περιοχής, αποδέκτης της ήταν ο Πράπας ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το 2 – 3.

Εν συνεχεία τόσο ο Ολυμπιακός Αμπελιάς έχασε κάποιες καλές στιγμές με κορυφαία το τετ α τετ του Σταθάκου που απέκρουσε ο Σκουφής, ενώ και ο Αχιλλέας είχε δυο καλές στιγμές με τον Ζιώγα να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από θέση τετ α τετ ενώ ο Κουκούτσης σταμάτησε το πλασέ του Κούμρια από πλεονεκτική θέση με το 2 – 3 να είναι το τελικό σκορ. Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά το φίλο σωματείο του Ολυμπιακού Αμπελιάς για την άψογη φιλοξενία τους και εύχεται καλή επιτυχία και καλή αγωνιστική σεζόν.

Οι Συνθέσεις


Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Καραγιάννης, Σκόμπας, Δάσιος, Αγγέλης, Γεωργούλας, Κιούσης, Σερίφης, Ζάχος, Γκαραλιάκος, Σαλοκάνας.

Έπαιξαν και οι: Σελήνης, Σταθάκος, Κορδαλής, Πλιάγκας, Πράπας, Παρασκευούδης, Μαγγόλας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου):Παπαδημητρίου, Καναβός, Μπερσιανης, Κατσανάκης, Παπακωνσταντίνου, Κομισόπουλος, Γιαννολόπουλος, Βαλαβάνης, Αναγνώστης, Κούμρια, Πετράκης.

Έπαιξαν και οι: Σκουφής, Μπατζικώστας, Θεοχάρης, Ζιώγας, Μπαϊράμι, Πανάγος.