Ξεκίνησε προετοιμασία η Αναγέννηση Φαρσάλων

Ξεκίνησαν χθες τα “βάσανα” για την ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων η οποία την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι κόκκινοι κρατώντας τον βασικό «κορμό» της με τον οποίο την περσινή σεζόν πέτυχε μέσω των μπαράζ την άνοδο στην κατηγορία (σ.σ. οι μόνοι που αποχώρησαν από την ομάδα είναι ο Δημήτρης Τσούλης ο οποίος θα αγωνιστεί στον Αχιλλέα Φαρσάλων και ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης ο οποίος θα φορέσει την φανέλα των Αμπελόκηπων Θεσσαλονικής), και προσθέτοντας όσο ποιότητα (σ.σ. ήδη με την ομάδα συμφώνησαν οι Δημήτρης και Σωκράτης Δημούλας από την Ακαδημία Φαρσάλων, Γιώργος Γκούνης από τον Ατρόμητο Βαμβακούς και Φώτης Γκατζανάς από την Αναγέννηση Ζαππείου) αλλά και δίνοντας βάση στα νέα ταλέντα καθώς προωθήθηκαν ήδη οκτώ ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία έχει ως στόχο μέσα από το καλό ποδόσφαιρο και την συνοχή να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Μάλιστα όπως τονίζουν οι άνθρωποι της Αναγέννησης ο σχεδιασμός προχωράει και βρίσκονται σε αναζήτηση ακόμη τεσσάρων ποδοσφαιριστών (σ.σ. ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αμυντικού χάφ και δυο επιθετικών), ώστε το ρόστερ να είναι πλήρης εν όψει της νέας δύσκολης και απαιτητικής σεζόν.

Στις πρώτες τους δηλώσεις οι άνθρωποι της ομάδος παρουσιάστηκαν προσγειωμένοι και έτοιμοι για την νέα αυτή πρόκληση.


Αχιλλέας Μπακαλέξης (Γενικός Γραμματέας):«Καλή αγωνιστική σεζόν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες. Για την Αναγέννηση Φαρσάλων η νέα σεζόν μας βρίσκει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα αυτό της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας με αρκετές καλές ομάδες.

Στόχος μας είναι με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές και τα νέα παιδιά από την Ακαδημία μας και μέσω καλού ποδοσφαίρου να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Η Διοίκηση είχε ανάγκη την ανανέωση η οποία έχει έρθει με τα νέα παιδιά που ασχολούνται με την ομάδα από διάφορα πόστα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»


Νίκος Θεοχαρόπουλος (Προπονητής): «Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες, στόχος μας είναι μέσα από καλό ποδόσφαιρο να πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η φετινή νέα προσπάθεια σε όλους τους τομείς θα δώσει νέα ώθηση και νέα νοοτροπία πάντα με σεβασμό στην ιστορία και την δυναμική που αρμόζει στην Αναγέννηση Φαρσάλων.»


Τάκης Ρόφαλης (Γενικός Αρχηγός): «Καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες, όσο αφορά την δική μας ομάδα στόχος είναι να εμπλουτιστεί η ομάδα με νέο αίμα τόσο στην Διοίκηση, όσο φυσικά και στον αγωνιστικό χώρο.

Με στοχευόμενες κινήσεις ενίσχυσης και δίνοντας μέριμνα στις ευκαιρίες που θα έχουν τα νέα παιδιά τα οποία και είναι το μέλλον, ως πρώτο στόχο θα έχουμε την σταθεροποίηση της ομάδος και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια αν μη τι άλλο απαιτητική κατηγορία.»


Κώστας Ρόφαλης (Βοηθός Προπονητή): «Εύχομαι σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από όλους τους τομείς καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.

Καταφέραμε να κρατήσαμε τον κορμό της ομάδος εκεί όπου δώσαμε βάρος και μετέπειτα να πλαισιωθούν με παιδία από τις Ακαδημίες για αυτό και υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο λειτουργίας και Εφηβικού τμήματος ώστε να είναι έτοιμοι οι νέοι ποδοσφαιριστές να πλαισιώσουν την ομάδα στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Υπάρχουν ανοικτές συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και ελπίζουμε στην θετική έκβαση τους.

Από εκεί και πέρα είναι θετικό το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι έχουν διάθεση να εμπλακούν Διοικητικά με την ομάδα και γενικώς με τον αθλητισμό ερασιτεχνικά.

Με νέες ιδέες και σεβασμό στην ιστορία και την δυναμική της Αναγέννησης μέσα από πολύ δουλειά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»


Γιάννης Πατσιούρας (Ποδοσφαιριστής):«Αρχικά να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Όσο για την Αναγέννηση Φαρσάλων φέτος βρισκόμαστε στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία και υπάρχει μια νέα πρόκληση μπροστά μας.

Όλοι μας πρέπει να δουλέψουμε σκληρά με γνώμονα να σταθούμε αντάξια ο καθένας από το πόστο του όπως αρμόζει στην Αναγέννηση και την ιστορία της.»


Γιώργος Γκούνης (Ποδοσφαιριστής): «Καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία σε όλα τα σωματεία, όσο αφορά την νέα μου ομάδα την Αναγέννηση Φαρσάλων έρχομαι σε μια ομάδα με στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες και ευελπιστώ να βοηθήσω και εγώ ώστε να γίνουν πραγματικότητα αυτοί οι στόχοι»


Φιλικά προετοιμασίας:24/8 με τον ΑΟ Ναρθακίου στο Ναρθάκι, 7/9 με την Νίκη Κρήνης στην Κρήνη και στις 14/9 με τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων στις Χαλκιάδες.