Καλύτερη φετινή βολή και χάλκινο μετάλλιο για την Φαρσαλινή πρωταθλήτρια Κρίστυ Αναγνωστοπούλου!!!

Σε έναν εκπληκτικό αγώνα με συγκινήσεις, ανατροπές και μεγάλη ένταση η Φαρσαλινή δισκοβόλος Κρίστυ Αναγνωστόπουλου εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά και με βολή στα 59.02 μέτρα κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας.


Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη βολή ήταν η καλύτερη φετινή βολή της Φαρσαλινής πρωταθλήτριας η οποία δείχνει όλο και πιο ανεβασμένη και έτοιμη να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, εκεί όπου το όριο για να συμμετάσχει είναι 61.20 μέτρα.


Στην συγκεκριμένη διοργάνωση η κάθε αθλήτρια εκτελούσε έως 3 βολές και μετέπειτα οι τέσσερις καλύτερες είχαν ευκαιρία για ακόμη μια βολή.

Οι βολές τις Κρίστυ είχαν ως εξής: Ξεκίνησε με 56.80 στη 1η βολή μετά 57.12 στην 2, ενώ στην 3η βολή έφτασε τα 58.92μ sb με την 4η βολή να φτάνει στα 59.02μ και να πετυχαίνει νέο SB καλύτερη φετινή βολή δηλαδή.

Με την τρίτη θέση η Κρίστυ χάρισε 10 πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα και παίζει σημαντικό ρόλο η θέση που έχει η κάθε χώρα καθώς μετράει η συνολική βαθμολογία.

Η Ελλάδα βρίσκεται από το 2015 στην Super League στην καλύτερη δηλαδή κατηγορία από το 2015 όπου είχαμε ανέβει στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Όσον αφορά την Κρίστυ πλέον συνέχεια έχει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στις 2-3 Σεπτεμβρίου και τα Σιθωνία στις 6 Σεπτεμβρίου όπου κυνηγά το όριο για το Παγκόσμιο.

Πηγή: protostypos.gr