Συμφωνίες Ακαδημίας Αχιλλέως

Η Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σημαντικές συμφωνίες και προσθήκες στο προπονητικό και στο κομμάτι της εκγύμνασης των αθλητών εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της τόσο με τον κ. Γιάννη Βασιλείου ο οποίος μόνο άγνωστος δεν είναι στην οικογένεια της Ακαδημίας μας όσο και με τον κ. Ανδρέα Κυριαζόπουλο.

Υπεύθυνος των Ακαδημιών είναι ο κ. Αρίστος Παπαγεωργίου.

Το who is who των προπονητών της Ακαδημίας:

ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Δ.Π.Θ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA B, 5 χρόνια προπονητής στα τμήματα της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων και εν ενεργεία προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Επίσης έχει εργαστεί και ως γυμναστής στον Αχιλλέα Φαρσάλων κατά το παρελθόν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, 23 χρόνια προπονητής στην Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων, γυμναστής στον Αχιλλέα Φαρσάλων για αρκετά χρόνια μεταξύ αυτών και την σεζόν της ανόδου στην Γ Εθνική κατηγορία αλλά και στην Γ Εθνική κατηγορία.

Επίσης μεταξύ άλλων έχει πετύχει ως Α προπονητής την άνοδο τόσο του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων όσο και της Δόξας Υπέρειας την περσινή σεζόν στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, έχει εργαστεί ως γυμναστής στην ομάδα του Εννιπέα, για δυο χρόνια στην Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων και για δυο χρόνια επίσης στην Ακαδημία της Αναγέννησης Φαρσάλων.

Στις Ακαδημίες μας λειτουργούν τα εξής τμήματα

ΑΝΔΡΩΝ (Το οποίο θα αγωνίζεται στην Β ΕΠΣΛ την νέα σεζόν), Κ16, Κ14, Κ12, Κ10, Κ8 και Κ6.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και άλλες συνεργασίες με ανθρώπους του χώρου, με σκοπό την καλύτερη προπόνηση, την καλύτερη δυνατή μάθηση και τον σωστό τρόπο λειτουργίας των νέων αθλητών, μέσα από την μεγάλη οικογένεια της Ακαδημίας μας”.