Στην Αμπελιά ο Δημήτρης Πλιάγκας

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς απασφάλισε «βόμβα ολκής» καθώς κατάφερε να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον πολύπειρο εκρηκτικό εξτρέμ Δημήτρη Πλιάγκα.

Έτσι μετά τις άκρως ποιοτικές προσθήκες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έβαλαν και το «κερασάκι στην τούρτα» τους ανακοινώνοντας μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση! Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με την Διοίκηση της ομάδος και αναμένεται να βοηθήσει και αυτός ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει την φετινή σεζόν. Μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του ΑΟ Μαρκό η οποία ανέβηκε από την Α ΕΠΣ Αθηνών στην Γ Εθνική κατηγορία.

Ο Δημήτρης Πλιάγκας, έχει γεννηθεί στις 26 Μαρτίου 1985. Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, απ όπου προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μαρκό, την Προοδευτική, τον Θρασύβουλο και τον Λεβαδειακό. Στην συνέχεια πήγε στον ΟΦΗ, τον Ιωνικό, τον Ολυμπιακού Βόλου, ενώ από το Γενάρη του 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012 ανήκε στην ΑΕΛ, το Σεπτέμβριο του 2012 βρέθηκε στην Καβάλα για να επιστρέψει και πάλι στην ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2013, με την οποία την σεζόν 2013-2014. Μετέπειτα αγωνίστηκε στον Δωτιέα Αγιάς. Εν συνεχεία μεταγράφηκε στον Αχιλλέα Φαρσάλων στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία, ενώ φόρεσε την φανέλα του Κίσσαβου Συκουρίου. Την περσινή σεζόν υπήρξε ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδος του ΑΟ Μαρκό στην Α ΕΠΣ Αθηνών με την ομάδα του να πετυχαίνει την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.