“Επιστροφή” στη Δόξα Υπέρειας

Η Δόξα Υπέρειας συνεχίζει δυναμικά τις προσθήκες τις και προχωράει με απόλυτη ακρίβεια και προσοχή την ενίσχυσή της εν όψει της νέας σεζόν στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Οι μαυραετοί μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του κ. Φώτη Πλίτση στον πάγκο της ομάδος και τις μεταγραφές των Τζατζάκη, Πρίφτη και Κουσιώρα κατάφεραν να προσθέσουν ακόμη έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους.

Ουσιαστικά μιλάμε για… «επαναπατρισμό» καθώς η Διοίκηση της ομάδος τα βρήκε σε όλα με τον Θοδωρή Μαργαριτόπουλο έναν ποδοσφαιριστή που μόνο άγνωστος δεν είναι στην Δόξα Υπέρειας καθώς ανήκε στην Δόξα μέχρι και πριν δυο χρόνια όπου και έφυγε αγωνιζόμενος στην Νίκη Κρήνης. Ο 23χρόνος Μαργαριτόπουλος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ως κεντρικός αμυντικός και μεταξύ άλλων έχει φορέσει και την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στην Νίκη Κρήνης. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεδομένα γνωρίζει και τον γνωρίζουν στην Υπέρεια και με την ποιότητα του αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της Δόξας.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος τον καλωσορίζει στην οικογένεια της Δόξας Υπέρειας και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.