Πώς θα διώξεις την άμμο από τα πόδια σου χωρίς να τα σκουπίσεις ή να χρησιμοποιήσεις νερό;

Το καλοκαιράκι είναι συνυφασμένο με τις διακοπές και τη θάλασσα.

Έτσι, το μόνο που θέλουμε είναι να περάσουμε όλη την ημέρα στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία, πίνοντας freddo (ή cocktail!) και κολυμπώντας στη θάλασσα. Όλη αυτή η ονειρεμένη εμπειρία φτάνει στο τέλος της όταν έρχεται η ώρα να φορέσουμε τις σαγιονάρες μας για να φύγουμε από την παραλία.

Τα πόδια μας είναι γεμάτα άμμο και δεν υπάρχει χειρότερη αίσθηση από αυτή! Τα αμμώδη πόδια τρίβονται με τις σαγιονάρες και μας κάνει να ανατριχιάζουμε, αλλά και να νιώθουμε άβολα. Τα σκουπίζουμε με πετσέτα ή μπαίνουμε πάλι στη θάλασσα να τα ξεπλύνουμε και το αποτέλεσμα είναι πάλι το ίδιο.

Πώς θα μπούμε έτσι στο αυτοκίνητο χωρίς να το λερώσουμε; Κι όμως, υπάρχει ένα απλό κόλπο που θα σας φανεί σωτήριο. Το κόλπο αυτό σκέφτηκαν γονείς στο Mumsnet, ως έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να στεγνώσουν τα πόδια και τα απομακρύνουν την άμμο από τα παιδιά τους.

Θα χρειαστείς μόνο ένα υλικό για sand-free πόδια: Ταλκ.
Εφάρμοσε μια μεγάλη ποσότητα από πούδρα ταλκ στα πόδια σου όταν είσαι έτοιμος να φύγεις από την παραλία. Τρίψε καλά μέχρι η πούδρα να απορροφήσει την υγρασία, ενώ η πετσέτα θα απομακρύνει τους κόκκους της άμμου εντελώς. Πανέξυπνο, εύκολο και γρήγορο!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα πας παραλία, μην ξεχάσεις το ταλκ μαζί με το αντηλιακό σου.

Πηγή: bovary.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!