Συστατικά:
8 φέτες ζυμωτό χωριάτικο ψωμί
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια ελιές ροδέλες
2 κ.σ. ρίγανη
2 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο
2 μεγάλες ντομάτες
100 γρ. φέτα σκληρή
4 κ.γ. κάπαρη
Οδηγίες:
- Κόβουμε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες και το τυρί αντίστοιχα.
- Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ και μόλις ξεροψηθούν απλώνουμε επάνω σε κάθε μία από ένα κομμάτι φέτα δύο τρεις φέτες ντομάτα, μία κουταλιά κάπαρη και μερικές ελιές.
- Σερβίρουμε γαρνίροντας με το δεντρολίβανο την ρίγανη και το ελαιόλαδο.
Πηγή: gourmed.gr