Μπρουσκέτα Ελληνική με φέτα κάπαρη και ελιές

Συστατικά:

8 φέτες ζυμωτό χωριάτικο ψωμί

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 φλιτζάνια ελιές ροδέλες

2 κ.σ. ρίγανη

2 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο

2 μεγάλες ντομάτες

100 γρ. φέτα σκληρή

4 κ.γ. κάπαρη

Οδηγίες:

  • Κόβουμε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες και το τυρί αντίστοιχα.
  • Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ και μόλις ξεροψηθούν απλώνουμε επάνω σε κάθε μία από ένα κομμάτι φέτα δύο τρεις φέτες ντομάτα, μία κουταλιά κάπαρη και μερικές ελιές.
  • Σερβίρουμε γαρνίροντας με το δεντρολίβανο την ρίγανη και το ελαιόλαδο.

Πηγή: gourmed.gr