Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Κρατώντας την περσινή «συνταγή» με νέα Φαρσαλινά ταλαντούχα παιδιά σε συνδυασμό με έμπειρους ποδοσφαιριστές «μπαρουτοκαπνισμένους» και τον νεαρό αλλά συνάμα φέρελπι και φιλόδοξο τεχνικό Αρίστο Παπαγεωργίου στον πάγκο του ξεκίνησε το «ταξίδι» του στην φετινή Α ΕΠΣΛ κατηγορία ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε,  η πρώτη προπόνηση της ομάδος, στο βοηθητικό Στάδιο των Φαρσάλων εκεί όπου θα διεξαχθεί όλη η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων. Με λίγα λόγια, αρκετή διάθεση για δουλειά, μεράκι και όρεξη οι Μυρμιδόνες μπήκαν «στα βάσανα» με σκοπό την παρουσίαση μιας ανταγωνιστικής και δυναμικής ομάδος και στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην κεφαλή της Διοίκησης παραμένει ο κ. Αθανάσιος Λέφας ενώ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει εμπλουτιστεί με νέους και συνάμα φιλόδοξους παράγοντες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Αθ. Λέφας (πρόεδρος) τόνισε: “Αρχικά να ευχηθώ υγεία και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες. Εμείς έχοντας το περσινό μοντέλο στο μυαλό μας συνεχίζουμε με σκοπό το κάτι καλύτερο και την παρουσίαση μιας ανταγωνιστικής ομάδος. Να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου που βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα με ανιδιοτέλεια, αγάπη, διάθεση και μεράκι για προσφορά στον Αχιλλέα Φαρσάλων, όπως φυσικά και όλο τον κόσμο της πόλης για την στήριξή του.Εγώ μιας και λύθηκαν τα προσωπικά μου ζητήματα και οι άνθρωποι της Διοίκησης μου έδειξαν την πίστη τους στο πρόσωπό μου ανακάλεσα την παραίτηση μου και παραμένω στον προεδρικό θώκο της ομάδος. Ο σχεδιασμός μας προχωράει κανονικά, είμαστε όλοι ενωμένοι και έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, όντας πιστοί στρατιώτες του».

Αρίστος Παπαγεωργίου (Προπονητής): «Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία και δίχως τραυματισμούς. Ξεκινάμε με το ίδιο πλάνο το οποίο δουλέψαμε και πέρυσι και ανταμειφθήκαμε και πάνω σε αυτό το πλάνο θα προσπαθήσουμε να το εξελίξουμε και να δουλέψουμε. Ξεκινά ένας μαραθώνιος η βάση μας είναι τα νέα Φαρσαλινά ταλαντούχα παιδιά, με διάθεση και όρεξη και σε συνδυασμό με έμπειρους ποδοσφαιριστές τόσο από την επαρχία αλλά και γενικότερα να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων είναι «αναγκασμένος» να πρωταγωνιστεί και νομίζω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά και θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Η ενίσχυση της ομάδος συνεχίζεται δυναμικά, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με έμπειρους ποδοσφαιριστές ώστε η ομάδα να καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και δυνατή».

Γιώργος Κομισόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Αρχικά να ευχηθώ καλή σεζόν με υγεία σε όλα τα σωματεία. Εγώ επέστρεψα την περσινή σεζόν μετά από δυο χρόνια όπου και ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμούς. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια μου, τους οικείους μου και τους ανθρώπους του Αχιλλέα για την στήριξη τους. Φέτος θα προσπαθήσουμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω με τους ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές της επαρχίας μας που πλέον είναι και πιο έμπειροι αλλά και παιδιά με εμπειρίες να υπάρχει μια καλή χημεία, να γίνουμε μια παρέα και να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας».


Δημήτρης Ζιώγας (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες. Εμείς έχουμε την «συνταγή» από την περσινή σεζόν, πλέον θα προσπαθήσουμε να πάμε ένα βήμα πιο ψηλά με την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι και τον ίδιο σεβασμό στην ομάδα. Εγώ αποχώρησα από την ομάδα και έκανα κάποιες άλλες σκέψεις ώστε να σταματήσω την ενεργό δράση ώστε να ασχοληθώ με την προπονητική ή κάτι παρόμοιο, όμως εδώ νιώθω ένα «δέσιμο» και μια αγάπη στην ομάδα οι άνθρωποι της Διοίκησης με κέρδισαν και είμαι πάλι εδώ. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για τον ιστορικό Αχιλλέα Φαρσάλων και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας όλοι ενωμένοι και δυνατοί».

Χρήστος Μπερσιάνης (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες. Για εμένα ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και ευχαριστώ τους ανθρώπους του Αχιλλέα για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους. Ελπίζω να τους δικαιώσω και εύχομαι η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της, να γίνουμε μια παρέα και να κάνουμε μια καλή πορεία, όπως αρμόζει στον Αχιλλέα Φαρσάλων».

Το μεταγραφικό “παζάρι” 

Ήρθαν: Δημήτρης Τσούλης (Αναγέννηση Φαρσάλων), Κώστας Αρσενόπουλος (ΑΟ Ναρθακίου), Αλέξης Παπαδημητρίου (Προμηθέα Λάρισας), Μιχάλης Κουτσογιάννης (Σκιάθο), Πετράκης Μάνος (Σμόλικα Φαλάνης).

Έφυγαν: Χρήστος Τλούπας, Φίλιππος Ταστεμερίδης.