Βασίλης Βρεττάς ο δεύτερος στο Γ.Σ Φαρσάλω

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων συνεχίζει την μεταγραφή ενίσχυσή του δίνοντας βάση σε νεαρούς και συνάμα ταλαντούχους αθλητές και μετά την απόκτηση του Τσούμα Σίλα, έκανε δικό του ακόμη έναν νεαρό μπασκετμπολίστα με “υψηλές” εμπειρίες και παραστάσεις.

Ο λόγος για τον Βασίλη Βρεττά, ο οποίος είναι 22 ετών και μέχρι πρότινος ήταν συμπαίκτης του Τσούμα στον Ερμή Αγιάς, στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο Βρεττάς έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται ως φόργουορντ, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να αγωνιστεί για δυο σεζόν με την Ερμή Αγιάς στην Α2 Εθνική κατηγορία, αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις, ενώ νωρίτερα φόρεσε την φανέλα του ΣΑΑΚ Ανατόλια.

Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι, ο Γυμναστικός έχει απλώσει τα «δίχτυα» του προς τον Ερμή Αγιάς, μιας και ο νέος κόουτς τον Φαρσαλινών Γρηγόρης Γιασσάρης, γνωρίζει άριστα το σωματείο του Ερμή.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.