Ολοκληρώθηκε το 15ο πρωτάθλημα 5Χ5, Τhe Edison Bar και Μαχητές οι μεγάλοι νικητές!!!

Με τους τελικούς εφήβων και ανδρών που διεξήχθησαν την Τρίτη 30/7 ολοκληρώθηκε το 15ο πρωτάθλημα 5Χ5 του ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ. στα Φάρσαλα.

Και οι δυο τελικοί έκρυβαν συγκινήσεις και δυνατές στιγμές με την ομάδα του «THE EDISON BAR» να παίρνει το βαρύτιμο τρόπαιο στους έφηβους, ενώ στους άνδρες οι «ΜΑΧΗΤΕΣ» κατάφεραν να βγουν νικητές και να σηκώσουν την κούπα.

Στον τελικό εφήβων είδαμε ένα κλειστό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να παίζουν με το μυαλό τους περισσότερο στην άμυνα.

UNICORNS και EDISON πήγαν στο ημίχρονο όντας ισόπαλοι με σκορ 0 – 0.

Στο δεύτερο μέρος ο Ντινιαρόπουλος με κοντινό δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ μετά από όμορφο συνδυασμό.

Οι UNICORNS πίεσαν για την ισοφάριση, όμως ο Δρόσος βρήκε χώρο και με όμορφο τελείωμα πέτυχε το τελικό 2 – 0 και έδωσε την νίκη στην ομάδα του και παράλληλα την κούπα.

Στον τελικό ανδρών αντιμέτωποι βρέθηκαν οι ΜΑΧΗΤΕΣ με τους ΜΠΙΑΝΚΟΝΕΡΙ.

Οι Μπιανκονέρι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Γεωργολόπουλο, όμως ο Παρασκευάς Δημητρίου ισοφάρισε και οι δυο ομάδες πήγαν με σκορ 1 – 1 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι ΜΑΧΗΤΕΣ πέτυχαν γρήγορα δυο τέρματα με τον Πολύζο και τον Δημητρίου Παρασκευά και πήραν κεφάλι με 3 – 1.

Ο Καλφόγλου μείωσε σε 3 – 2 για τους ΜΠΙΑΝΚΟΝΕΡΙ, όμως δυο τέρματα του Πολύζου ο οποίος πέτυχε χατ τρικ έγραψαν το τελικό 5 – 2 και έδωσαν το τρόπαιο στους ΜΑΧΗΤΕΣ.


Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ. κ. Κώστας Δερλός, οι διοργανωτές και όσοι συμμετείχαν στο πρωτάθλημα συγχαίρουν όλες τις ομάδες για την προσπάθειά τους και την αγωνιστικότητα τους και τους νικητές για την κατάκτηση των τροπαίων.