La Casa de Papel: Πότε θα δούμε την 4η σεζόν;

Έπειτα από το εξαιρετικά δραματικό φινάλε του 3ου μέρους της σειράς “Η Τέλεια Ληστεία”, που είναι γνωστή και ως “La Casa de Papel”, οι φανς ανυπομονούν να μάθουν αν και πότε θα δούμε το 4ο μέρος.

Το τρίτο μέρος της δημοφιλούς σειράς έσκασε μόλις πριν λίγες ημέρες, στις 19 Ιουλίου, όμως τα 8 επεισόδια δεν έφτασαν για τους θεατές, που περίμεναν την αγαπημένη τους σειρά εδώ και 1,5 περίπου χρόνο. Η περιπετειώδης σειρά έγινε η πιο δημοφιλής ξενόγλωσση (όχι Αγγλικά δηλαδή) από τότε που ξεκίνησε το 2017. Υπάρχει περίπτωση λοιπόν, να σταματήσει εδώ;

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημιουργού, Alex Pina, η ιστορία των χαρακτήρων δεν έχει τελειώσει ακόμη και θα επιστρέψουν. Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο, σε μια συνέντευξη Τύπου, δήλωσε τα εξής:

“Είναι μια ομάδα ανθρώπων, που έχουν ακόμη πολλά να πουν. Μας πήρε αρκετό καιρό να αποφασίσουμε, θέλαμε να σεβαστούμε τη δουλειά μας.”

Όταν έγινε η ανακοίνωση τον Ιούνιο, υπονοήθηκε ότι τα γυρίσματα για το 4ο μέρος έχουν ήδη ξεκινήσει. Αυτό σημαίνει ότι η σειρά θα επιστρέψει νωρίτερα απ’ ό,τι θα περιμέναμε.

Την επιστροφή της σειράς επιβεβαίωσε με τη σειρά της και η ηθοποιός Úrsula Corberó, γνωστή ως Τόκιο, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. H λεζάντα της φωτογραφίας της λέει “Μα τι ταξίδι ήταν το LCDP3! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Ετοιμαστείτε για την 4η σεζόν…”.

Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμη από το Netflix, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάλι 1,5 χρόνο, όπως ήταν το κενό ανάμεσα στο 2ο και 3ο μέρος. Το πιο πιθανό είναι να δούμε το 4ο μέρος είτε προς το τέλος του 2019 ή στις αρχές του 2020.

Πηγή: zougla.gr