Συνάντηση της Διοίκησης του ΣΘΕΒ με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας

Συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας Ηλία Κοτσιμπογεώργο, είχαν τα μέλη της διοίκησης του ΣΘΕΒ, την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Τα μέλη της διοίκησης του ΣΘΕΒ  αφού συνεχάρησαν τον κ. Κοτσιμπογεώργο για την πρόσφατη εκλογή του στη θέση του Προέδρου συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα όλα τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα καθώς και τις δράσεις και τους τομείς στους οποίους μπορεί να υπάρξει σταθερή συνεργασία ανάμεσα στον ΣΘΕΒ και στο Οικονομικό Επιμελητήριο.

Και οι δύο μεριές συμφώνησαν πώς θα πρέπει να διαμορφωθούν οι συνθήκες εκείνες, που θα διευκολύνουν τις επενδύσεις, όπως να μειωθούν οι φορολογικές συντελεστές και να παραμείνουν σταθεροί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, να απλοποιηθεί η αδειοδότηση των επιχειρήσεων, να μειωθεί η γραφειοκρατία και να ενισχυθούν αναπτυξιακά και επενδυτικά κίνητρα.

Στη συνάντηση, από τον ΣΘΕΒ, συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος κ. Χ. Γιακουβής, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Ι. Σίνης, και η Γενική Διευθύντρια κα Ελ. Καματέρη.