Κέλλας: «Δημοκρατία για την ανθρώπινη ανάπτυξη στον 21ο αιώνα»

«Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή και η αποκατάσταση της Δημοκρατίας την 24η Ιουλίου 1974 αποτελεί ένα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία του Έθνους μας. Τα θεμέλια του πολιτεύματος, που τέθηκαν πριν από 45 χρόνια, αποδείχθηκαν εξαιρετικά ισχυρά, αφού έχουμε μία από τις λειτουργικότερες και καλύτερες δημοκρατίες στην Ευρώπη και τον Κόσμο, έχοντας αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση με απόλυτη επιτυχία.»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Γενικός Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, προσθέτοντας:

«Η επέτειος της Δημοκρατίας, όμως, δεν αφορά μόνο την Ελλάδα της Μεταπολίτευσης, αλλά, κυρίως, το μέλλον μας. Η εγγύηση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων, η ανθρώπινη ασφάλεια, η ισότητα, η συμμετοχή στην κοινωνική και πολιτική ζωή, σε συνδυασμό με την εμβάθυνση της γνώσης, τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος του πλανήτη μας, συνιστούν τις κύριες διαστάσεις της ανθρώπινης ανάπτυξης και εξαρτώνται άμεσα από την εμβάθυνση της Δημοκρατίας μας. Αυτά είναι τα επίπεδα, στα οποία καλούμαστε να εργαστούμε, όλες και όλοι μαζί, όχι μόνο στην Ελλάδα, που είναι η Πατρίδα της Δημοκρατίας, αλλά στην Ευρώπη και διεθνώς, για να εξασφαλίσουμε έναν καλύτερο κόσμο για τις επόμενες γενιές».