Το γλέντησαν…σαν άλλοτε οι Μικρασιάτες στα Φάρσαλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Μικρασιατικό γλέντι “Πάμε Σαν Άλλοτε” , το οποίο διοργανώθηκε στην πλατεία Μικρασιατών στα Φάρσαλα, από τον τοπικό σύλλογο, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρουσία πλήθους κόσμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ομορφοχωρίου το οποίο χόρεψαν χορούς Καππαδοκίας και του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου  Μοναστηρίου, το οποίο χόρεψαν χορούς Ανατολικής Ρωμυλίας. Επίσης, στην εκδήλωση έκανε εμφάνιση και το μικρό χορευτικό του συλλόγου με χορούς από την Καππαδοκία, κερδιζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βάσω Κοντοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Γ. Λαδόπουλος και η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυρ. Παναγιωτοπούλου, ενώ το παρόν έδωσε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φαρσάλων κ.Μάκης Εσκίογλου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο δραστήριος Σύλλογος Μικρασιατών, προσπαθεί να καθιερώσει την συγκεκριμένη εκδήλωση, να γιορτάζεται κάθε χρόνο στα Φάρσαλα, στην πλατεία Μικρασιατών, στα μέσα Ιουλίου.