Στοίχημα: Στήριγμα η Έσμπιεργκ

Κυριακή (21/07) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα αρχίζει να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ξεκίνησαν πολλά πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη, ενώ υπάρχει αγωνιστική δράση σε Βραζιλία και Αμερική. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Winmasters.

Ανώτερη σε όλα η Έσμπιεργκ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Α’ Δανίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Έσμπιεργκ και Χόμπρο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το… αριστερό τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Μίντιλαντ με γκολ στις καθυστερήσεις, σε ένα ματς όπου το λιγότερο που άξιζαν βάσει της εμφάνισής τους ήταν η ισοπαλία. Η Χόμπρο από την πλευρά της προηγήθηκε στο ματς με την Άαρχους, ωστόσο λίγο αργότερα δέχτηκε την ισοφάριση και δεν μπόρεσε να αντιδράσει εκ νέου, παρουσιάζοντας σημάδια αδυναμίας και στις δυο άκρες του γηπέδου. Η Έσμπιεργκ είναι πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα, θέλει να “ρεφάρει” την ήττα της πρεμιέρας και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Επιλογή μας λοιπόν, ο άσσος σε απόδοση 1.85.

Δέχεται γκολ η Γιουνγκ Μπόις

Συνεχίζουμε με Α’ Ελβετίας και το παιχνίδι Γιουνγκ Μπόις – Σερβέτ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Γιουνγκ Μπόις είναι κλάσεις ανώτερη και η λογική λέει πως θα φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ωστόσο η Σερβέρ επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από απουσία επτά ετών, υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να βρει ένα γκολ. Το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας. Άλλωστε, πολλές πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, επομένως καλύτερα να αποφύγουμε οποιοδήποτε… σημείο.

Με το Over στη Βραζιλία

Ολοκληρώνουμε με Α’ Βραζιλίας και την κόντρα της Ατλέτικο Μινέιρο με τη Φορταλέζα. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες μέχρι στιγμής, καθώς η Μινέιρο είναι στην 4η θέση και στο -7 από την κορυφή έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Φορταλέζα είναι στη 14η θέση και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και πιθανόν να χρειαστεί να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη ώστε να πλησιάζουν την πρωτοπόρο, Παλμέιρας, θα πιέσουν από νωρίς και πιθανόν να “ανοίξουν” το ρυθμό του παιχνιδιού. Η Φορταλέζα μπορεί να βρει κι αυτή δίχτυα από την πλευρά της, επομένως περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα. Έτσι, καταλήγουμε στην επιλογή του Over 2,5, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.