Στο Α.Ο.Ναρθακίου ο Δημήτρης Δανιλούλης

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του ΑΟ Ναρθακίου καθώς τα κλειδιά του άκρως πετυχημένου Παναγιώτη Κορδαλή, ο οποίος οδήγησε στην άνοδο τους γαλάζιους, από την Β ΕΠΣΛ,  στην Α1 και μάλιστα με αήττητο σερί διαδέχεται ο πολύπειρος Δημήτρης Δανιλούλης, ο οποίος είναι γνωστός στην Επαρχία Φαρσάλων μετά από το μικρό πέρασμα του από τον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων την περσινή σεζόν, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο της ομάδας του Ελευθεραί στην Α1 ΕΠΣΛ.

Ο κ. Δανιλούλης είναι 45 ετών και βρίσκεται στην προπονητική από το 2004 όπου βρέθηκε στον πάγκο του Βουκεφάλα Λάρισας μέχρι το 2009. Μετέπειτα κάθισε στον πάγκο του Σμόλικα Φαλάνης από το 2009 έως το 2010 και από το 2011 έως το 2013. Από εκεί βρέθηκε για δυο χρόνια από το 2013 έως το 2015 στην ομάδα της Γλαύκης, ενώ αργότερα στον πάγκο του Αετού Αμυγδαλέας. Μετέπειτα βρέθηκε για δυο σεζόν στον πάγκο της ΑΕ Κιλελέρ. Την περσινή σεζόν πέρασε από τον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων και στην συνέχεια στον πάγκο του Ελευθεραί. Έχει πανηγυρίσει επτά φορές συνολικά ανόδους, ενώ έχει εμπειρία έξι ετών από πάγκους σε ομάδες της Α’ ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Η Διοίκηση καλωσορίζει τον κ. Δανιλούλη, στην ομάδα του Ναρθακίου και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!