Ενισχύεται με Φακίτσα η Αμπελιά…

Την ενίσχυση του, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στην δύσκολη σεζόν που αναμένεται στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία συνεχίζει ο Ολυμπιακός Αμπελιάς με τους ερυθρόλευκους να κάνουν δικό τους τον Σωκράτη Φακίτσα.

Ο μέχρι πρότινος μεσοεπιθετικός της Νέας Πολιτείας βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ωστόσο το σύνολο των Βαγγέλη Μπρισίμη και Θοδωρή Εμμανουήλ κατάφερε να τον κάνει δικό του.

Πρόκειται για μια ουσιαστική μεταγραφή όπου ο Σωκράτης Φακίτσας μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στους “κόκκινους” στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Μάλιστα, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεργαστεί ξανά με τον Βαγγέλη Μπρισίμη, όπου ο έμπειρος τεχνικός τον είχε στις επιλογές του στο παρελθόν τόσο στον Ηρακλή Λάρισας όσο και στη Νέα Πολιτεία

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Σωκράτη Φακίτσα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο «Σόκρατες» κουβαλάει πλούσιες παραστάσεις από την Α΄ΕΠΣΛ όπου και αγωνίσθηκε με τη φανέλα της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Δόξας Βλαχογιαννίου και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας ώστε να υλοποιήσει τους στόχους της»