Άγιο είχε τρίχρονο κοριτσάκι που πλακώθηκε από πόρτα στη παιδική χαρά

Πραγματικά Άγιο είχε κοντά του, ένα κοριτσάκι τριών μόλις ετών, το οποίο καταπλακώθηκε από συρόμενη πόρτα στην παιδική χαρά που πήγε να παίξει στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τραυματίστηκε στα πόδια και στα χέρια, έχει μώλωπες και εκδορές και όπως είπαν οι γιατροί στο Νοσοκομείο Βόλου, είχε… τύχη βουνό που δεν επλήγησαν ζωτικά της όργανα καθώς η πόρτα ήταν σιδερένια και με βάρος πάνω από 50 κιλά, όπως εκτίμησε η μητέρα του κοριτσιού.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου η μητέρα του κοριτσιού, χθες στις 11 περίπου το πρωί πήγε με το κοριτσάκι για να παίξει στην παιδική χαρά.

«Της λέω πήγαινε να παίξεις και πήγε να ανοίξει την πόρτα της παιδικής χαράς που είναι συρόμενη σιδερένια. Κατευθύνθηκε στο δεξί μέρος της πόρτας και προσπάθησε να την ανοίξει χωρίς να αντιληφθεί ότι είναι συρόμενη. .Η πόρτα βγήκε από τις ράγες εντελώς και έπεσε πάνω της και την πλάκωσε. Έτρεξα κοντά της τρομοκρατημένη. Η μικρή έκλαιγε και έλεγε ότι πονάει. Προσπάθησα μόνη μου να σηκώσω την πόρτα, αλλά δεν μπορούσα και με βοήθησαν γονείς που ήταν εκεί. Πήγαμε στο Νοσοκομείο και όλη την ημέρα χθες την περάσαμε με εξετάσεις και μας είπαν οι γιατροί, ήταν τυχερή που είχε μόνο μώλωπες και γδαρίσματα, χτυπήματα στα πόδια και στα χέρια. Μας είπαν ότι θα μπορούσαν να πάθουν ζημιά τα ζωτικά της όργανα».

Η παιδική χαρά, την ευθύνη της οποίας έχει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου έχει συρόμενες πόρτες, ενώ όπως παρατήρησε η μητέρα της τρίχρονης, παρατήρησε ότι η συγκεκριμένη πόρτα, την οποία γονιός την τοποθέτησε παραδίπλα δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί εκ νέου, από τη στιγμή που δεν έχει καμία ασφάλεια και τόσο εύκολα βγαίνει από τη θέση της. Ήδη ενημερώθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ κ. Τοζίδης και θα διερευνήσει το θέμα.

Πηγή: magnesianews.gr