Λυκόπουλα και πρόσκοποι στην Καλλιπεύκη

Κατασκήνωση πραγματοποίησε η 2η Αγέλη Λυκοπούλων Φαρσάλων και η 2η Ομάδα  Προσκόπων Φαρσάλων στο κατασκηνωτικό κέντρο της Περιφερειακής Εφορείας Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας στην Καλλιπεύκη (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) για μια εβδομάδα.

Τα Λυκόπουλα πέρασαν μια υπέροχη εβδομάδα που μέσα από το παιχνίδι απέκτησαν νέες γνώσεις και βιώματα με την συντροφιά του ΑΣΤΕΡΙΞ  του ΟΒΕΛΙΞ και την παρέα τους .

Οι Πρόσκοποι εμπλούτισαν τις γνώσεις  τους, έπαιξαν, μαγείρεψαν και σαν γνήσιοι δαμαστές του ξύλου έφτιαξαν διάφορες κατασκευές.

Στην κατασκήνωση της 2ης Αγέλης Λυκοπούλων αρχηγός ήταν ο Δρόσος Αχιλλέας και μαζί του οι Γκούνη Φωτεινή, Πανιάς Κων/νος, Βασιλείου Γεωργία, Δρόσου Κατερίνα, Φιλιπόπουλος Βασίλειος, Κάψου Μαίρη, Μερεντίτη Θεοφανεία, Σόρκου Δήμητρα, που πλαισίωσαν το επιτελείο της Αγέλης, ενώ στην κατασκήνωση της 2ης Ομάδας Προσκόπων, αρχηγός ήταν ο Βησσαρόπουλος Κων/νος, και μαζί του οι Αναγνωστόπουλος Δημήτριος και Παπαδόπουλος Νώντας, που πλαισίωσαν το επιτελείο της Ομάδας.

Μαγείρισσες στην κατασκήνωση ήταν οι κ.κ. Καραπατάκη Ταξιαρχία και Παπαδοπούλου Σοφία, οι οποίες με τα εδέσματα τους, ξετρέλαναν καθημερινά τους κατασκηνωτές.

Την κατασκήνωση επίσης στήριξαν με την βοήθεια τους, ο Δήμος Φαρσάλων,  αλλαντοβιομηχανία “ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ”, και οι γονείς των κατασκηνωτών με την συνεχή προσφορά τους.