Έκατσε πέντε ημέρες σε λεκάνη τουαλέτας για να σπάσει ανύπαρκτο ρεκόρ

Ένα ασυνήθιστο και μάλλον ανύπαρκτο παγκόσμιο ρεκόρ θέλησε να σπάσει ένα Βέλγος, μένοντας για σχεδόν πέντε ημέρες καθισμένος σε μία λεκάνη τουαλέτας!

Ο λόγος για τον 48χρονο Τζίμι Ντε Φρεν, ο οποίος θέλησε να «εκπαιδεύσει» τον εαυτό του στην ακινησία, μιας και ετοιμάζεται να γίνει οδηγός λεωφορείου!

Τελικά, εγκατέλειψε την προσπάθειά του ύστερα από 116 ώρες στη λεκάνη της τουαλέτας του μπαρ Filip’s Place που παρέμεινε ανοιχτό όλες αυτές τις ημέρες ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς του να τον επισκέπτονται.

Ο αρχικός του στόχος ήταν παραμονή στη λεκάνη για 165 ώρες με ένα πεντάλεπτο διάλειμμα κάθε μία ώρα. Αλλά το πολύωρο καθισιό δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φανταζόταν, αφού όπως δήλωσε… πιάστηκε!

«Ήμουν πολύ κουρασμένος και τα πόδια μου πονούσαν αλλά πίστευα ότι θα τα καταφέρω και προσπάθησα να επισημοποιήσω το ρεκόρ», είπε ο ίδιος αν και δεν υπάρχει επίσημο ρεκόρ για τέτοιο «επίτευγμα». Ο Ντε Φρεν πάντως ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε κάποιον άλλον που κάποτε κάθισε επί 100 ώρες σε μια λεκάνη τουαλέτας.