Στα κιτρινόμαυρα ο Μάνος Πετράκης

Μετά το κύμα ανανεώσεων ο Αχιλλέας Φαρσάλων ξεκινά πολύ δυναμικά και στις προσθήκες καθώς οι Μυρμιδόνες ανακοίνωσαν το πρώτο τους μεταγραφικό απόκτημα, το οποίο ακούει στο όνομα Μάνος Πετράκης. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την μεταγραφή και ως… «επιστροφή» καθώς ο νεαρός υψηλόσωμος επιθετικός ήταν μέλος της ομάδος του Αχιλλέα Φαρσάλων την σεζόν που πέτυχε την ιστορική άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία. Δεδομένα πρόκειται για μια μεταγραφή ουσίας που δείχνει τις διαθέσεις των κιτρινόμαυρων για την φετινή σεζόν και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά στον τομέα του σκοραρίσματος το συγκρότημα του Αρίστου Παπαγεωργίου.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση

«H Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο μεταγραφικό μας απόκτημα. Ο λόγος για τον Μάνο Πετράκη.

Ο Πετράκης αγωνίζεται ως σέντερ φορ και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης. Tο πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Γ Εθνική κατηγορία με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μάνος θα φορέσει την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων καθώς είχε υπάρξει μέλος της ομάδος που πέτυχε την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία, έχοντας μάλιστα και καθοριστική συμβολή.

Μετέπειτα μεταγράφηκε στον Κίσσαβο Συκουρίου. Τον Πετράκη υποδέχθηκε το νέο μέλος της Διοίκησης ο κ. Βάιος Ζητούνης. Σύσσωμη η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων εύχεται στον Μάνο Πετράκη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.