Συνεχίζει στον Αχιλλέα Φαρσάλων ο Κομισόπουλος

Ακόμη μια σεζόν στα κιτρινόμαυρα παραμένει το ακούραστο «μηχανάκι» της μεσαίας γραμμής του Αχιλλέα Φαρσάλων και εκ των αρχηγών της ομάδος ο Γιώργος Κομισόπουλος.

Ο «Κομι» προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων, τα βρήκε σε όλα με τους Διοικούντες και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να δικαιώσει την Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων:

«Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο Γιώργο Κομισόπουλο. Ο Κομισόπουλος αγωνίζεται τόσο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όσο και στην αμυντική γραμμή. Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος μας εύχεται στον Γιώργο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.»

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και την νέα σεζόν στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω και να δώσω το 100% ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει την νέα σεζόν. Πιστεύω ότι με την απαιτούμενη δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Διοίκηση της ομάδος και τον προπονητή κ. Αρίστο Παπαγεωργίου ο οποίος έχει αναλάβει τον αγωνιστικό σχεδιασμό, για την πρόταση της ανανέωσής μου και είμαι έτοιμος να τους δικαιώσω.»