Κέρδισε το χειροκρότημα η Ορχήστρα Νέων στα Βρυσιά

Το ζεστό χειροκρότημα του κοινού κέρδισαν οι μουσικοί της Ορχήστρας Νέων, στο προαύλιο χώρο του Σχολικού Μουσείου των Ενεργών Πολιτών, στα Βρυσιά Φαρσάλων, στην πρόσφατη εκδήλωση που έδωσαν από την επανασύσταση τους, ως σύλλογος.

Μία εκδήλωση η οποία προετοιμαζόταν εδώ και πολύ καιρό, από τον μαέστρο της, Κώστα Χριστοδούλου αλλά και τα μέλη του συλλόγου, με τα παιδιά εδώ και τρεις μήνες να προετοιμάζονται κάνοντας πρόβες, με στόχο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, στη σκηνή και να αποζημιώσουν τους θεατές, που έσπευσαν να τους παρακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες ταξιδεύοντας τους 700 και πλέον θεατές, οι οποίοι κατέκλυσαν το πανέμορφο σχολικό προαύλιο με μουσικές από όλες τις εποχές και τραγούδια, από τον Μάνο Χατζιδάκι μέχρι και τα Ξύλινα Σπαθιά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ορχήστρα Νέων στηρίζεται αποκλειστικά στη συνδρομή όλων όσων θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, δίνοντας της, το εισιτήριο να εμφανιστεί και σε άλλες πόλεις πέρα από τα Φάρσαλα, προχωρώντας τις εμφανίσεις της, ένα βήμα παραπέρα.